Dus toch! Katy Perry en Orlando Bloom verwachten eerste kindje

Gepubliceerd op 5 maart 2020 door Lore Ginneberge
Dus toch! Katy Perry en Orlando Bloom verwachten eerste kindjeBeeld: © Youtube

Het werd al even gefluisterd op de redactie: Katy Perry zou haar eerste kindje verwachten samen met acteur Orlando Bloom. Nu heeft de zangeres dit goede nieuws eindelijk bevestigd, en wel op een heel bijzondere manier...

Rond middernacht (onze tijd) dropte Katy Perry een bommetje op Instagram. Ze pakt uit met een nieuwe single 'Never Wore White', een opvallend romantisch nummer voor Katy, die meteen ook met een gloednieuwe clip komt. Onder de teaser van die muziekvideo plaatste Katy gisteren de mysterieuze boodschap "Let’s just say it’s gonna be a jam packed summer..." Dat kan maar één ding betekenen: Katy en Orlando worden ouders!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Let’s just say it’s gonna be a jam packed summer... 🎶♥️🙂 #NeverWornWhite is out now

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

Het koppel verloofde zich vorig jaar op Valentijn en zowel Katy Perry als Orlando Bloom lieten al vallen dat ze droomden van gezinsuitbreiding. Katy liet nog weten op Twitter dat ze opgelucht is nu het nieuws bekend is, en dat ze nu ' nooit meer met een grote handtas hoeft rond te lopen' om haar beginnend buikje te verbergen. Dat ze overigens erg trots is op haar baby bump, bewijst de nieuwe clip waarin de popster en haar groeiende buik in volle glorie in beeld worden gebracht. Je bekijkt 'm hier: