Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 14 tot 19 april

Gepubliceerd op 14 april 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 14 tot 19 april
Een week vol liefde voor Weegschaal en Stier, geluk op professioneel vlak voor Schorpioen en Boogschutter... Wat gebeurt er met jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 13 tot 19 april 2020
ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

De komst van Mercurius in jouw zonneteken luidt een periode van verhoogde intellectuele aandacht in, ideeën volgen elkaar in een goed tempo op en jouw overtuigingskracht groeit met de dag, vooral voor zij geboren in de eerste decaan (21 tot 31 maart). De tweede decaan (1 tot 10 april) profiteert van Venus, de meest charmante planeet. Tot slot, gelukkige verjaardag aan iedereen geboren in de derde decaan, bij wie de aanwezigheid van de zon het gemakkelijker maakt om vertrouwen in jezelf te hebben.

 

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Blijf op de koers die je voor jezelf hebt uitgezet, en schenk deze week wat meer aandacht aan je relaties. Jupiter en Pluto bedenken voor jou een nieuw perspectief, maar het vergt een beetje geduld om alles op een rijtje te zetten. Voorlopig ga je vooruit, vernieuw je je horizon of je kennissen, en ontwikkel je ook een aantal nieuwe gewoontes.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

 

Je gaat door een bijzonder gunstige periode, vooral in alles wat met je hart te maken heeft. Hoe dat komt? Venus, planeet van de liefde en schoonheid, zal maar liefst vier maanden in jouw teken vertoeven. Deze fantastische planeet zal helpen om relaties de nodige flexibiliteit te geven en jouw hart te vullen met positieve energie. Het is nu aan jou om de juiste signalen te geven en te bepalen waar (en vooral met wie!) je naartoe wilt.

 

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

"Handel met vriendelijkheid, maar verwacht geen dankbaarheid," zei Confucius. Een betere quote is er niet voor de planetaire sfeer in jouw teken deze week. Je bent extra empathisch en voelt de nood om je nuttig te maken, maar het zou niet slecht zijn om die positieve energie te schenken aan zij die het hard nodig hebben. Wacht niet tot iemand iets liefs doet voor jou, maar zet de eerste stap. Dit zou ook je verveling kunnen tegengaan.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Deze week worden krachten gebundeld die samen voor extra positieve vibes zorgen. Let wel op: het is tijd om verantwoordelijkheid en discipline te hebben op professioneel vlak. Spreek je collega's toe met vertrouwen en warmte, ze zullen niet alleen naar je luisteren, maar ook positief reageren op je verwachtingen. Neem de tijd om je prioriteiten op een rijtje te zetten, ook al betekent dit dat je een stapje terug moet doen en extra voorbereidingstijd moet nemen voordat je aan grote projecten begint. Stap voor stap kom je er wel!

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De planeten laten deze week een vrij rustige hemel zien. Alleen de zogenaamde 'trage' planeten laten hun constructieve en structurerende invloed verder op je los. Ze geven jouw projecten betekenis en richting. Je harde werk begint zijn vruchten af te werpen, heb nog even geduld! Maagden geboren in de derde decaan (14 tot 23 september) hebben de wind in de zeilen, de planeet Jupiter schenkt je een extra dosis geluk.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De planeten van liefde en actie hebben je deze week in het vizier. Wat betekent dit? De weg wordt vrijgemaakt om relaties in de juiste richting te laten groeien. Er is één voorwaarde: jij moet het laatste zetje geven en de vonk doen overslaan. Doe dit echter op de juiste manier, het is de bedoeling dat het lijkt alsof jij verleid wordt en de ander de leiding neemt, terwijl we stiekem allemaal weten wie de touwtjes in handen heeft.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Maak kennis met jouw sterrenhemel deze week: het wordt eentje die je op sociaal en professioneel vlak vooruithelpt. De planeet Mars kan de zaken zelfs sneller laten evolueren dan je wilt, het is aan jou om het juiste tempo vinden. Verwacht niet meer van anderen dan zij kunnen bieden, probeer te kijken naar je omgeving met een realistische blik. Accepteer imperfecties, bij jezelf en bij anderen.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De passage van de Zon brengt je een fantastische energieboost die de behoefte om vooruit te gaan stimuleert en je van een goed humeur voorziet. Je overwint alle obstakels die je pad kruisen met gemak en hebt geen moeite om te evolueren. Laat je aanmoedigen door iedereen die aan je zijde staat en wees duidelijk over wat je dwarszit.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Planeten komen en gaan op sneltempo in jouw teken, wat voor een vervelend gevoel kan zorgen. Laat je zeker niet ontmoedigen, want over het algemeen ziet het er bijzonder goed uit voor jou. De planeet Mercurius wakkert jouw spontaniteit aan, maar tegelijk blijf je je diplomatische zelve als het op relaties aankomt. Onthoud deze week: humor is vaak de beste manier om een boodschap over te brengen!

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Belangrijk deze week is om het juiste ritme te vinden. Mars, de rode planeet, komt in je zonneteken en geeft je de behoefte om actie te ondernemen. Een beetje ongeduldig, maar vol hernieuwd zelfvertrouwen ben je deze week in staat om het spel strategisch te spelen. Je bent een kei in improviseren en durft berekende risico's te nemen.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Dit is het moment om projecten nieuw leven in te blazen, op voorwaarde dat je flexibel bent. Een tip: neem een stap terug om je te concentreren op de totaalvisie en maak de balans op tussen wat je wilt en wat haalbaar is. Wees ook realistisch: vervelende situaties kunnen helaas niet op magische wijze worden opgelost...