Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 30 maart tot 5 april

Gepubliceerd op 30 maart 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 30 maart tot 5 april
Er hangen grote veranderingen in de lucht voor Steenbok, Weegschaal en Leeuw. Wat gebeurt er met jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 30 maart tot 5 april 2020.
ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

Gelukkige verjaardag aan de eerste twee decanaten! En wat is een verjaardagsmaand zonder goed nieuws? Het vertrek van negatieve planetaire invloeden die je de afgelopen twee jaar hebben tegengehouden, bijvoorbeeld. Zeg dag tegen financiële spanningen (Jupiter) en chronische zorgen (Pluto). Beide planeten zullen je voorlopig geen kopzorgen meer brengen. Als de zon terugkeert naar haar beginpositie, zoals nu, komen enkele boeiende projecten tot bloei.

 

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Er hangt een veelbelovende sterrenhemel boven jouw teken. De planeten in jouw buurt willen dat je slaagt in alles wat je doet. Of het nu gaat om actie ondernemen, communiceren of je charmes openstellen, je hebt alle troeven in handen om de juiste weg in te slaan. Een lichte neiging tot ongeduld zou zij die geboren zijn in het eerste decanaat (21 tot 30 april) kunnen irriteren. Denk na over hoe je met dit gevoel kan omgaan, zet genoeg vaart achter je plannen.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Donderdag is het begin van een van de gelukkigste periodes van het jaar, allemaal dankzij de komst van Venus in je zonneteken. Uitzonderlijk is de duur van haar passage - Venus blijft vier maanden aan je zijde -, een erg zeldzame gebeurtenis. Wat betekent dit voor Tweelingen? Flexibiliteit, tederheid en vooral veel charme, dat is wat je mag verwachten! Deze houding is een magneet voor geluk, dus laat je helemaal betoveren.

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Je krijgt deze week niet de meest kalme sterrenhemel voorgeschoteld. De oplossing? Neem een stap terug en bekijk de situatie vanop afstand. Je zal een beter beeld krijgen van wie en wat de moeite waard is. Kalmeer de stroom van gedachten die je soms overvalt en maak je hoofd een beetje leeg. Er komt een emotionele periode aan, je zit op het puntje van je stoel en je hebt een teken van tederheid, een bewijs van liefde en troost nodig. Laat van je horen!

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Het licht van de Zon versterkt je zelfvertrouwen en levenslust. Start een project dat je nauw aan het hart ligt, doe iets wat je niet gewend bent. Deze week gaat om het nemen van een beslissing, een nieuwe richting, een nieuwe weg. Je hebt een doel te bereiken, verantwoordelijkheden op te nemen en resultaten te behalen. Het is aan jou om de leiding te nemen, om een team of je familie te motiveren, om te weten wat je wilt en wat je niét wilt.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

"Met een dapper hart is niets onmogelijk", het motto van Jacques Coeur, vat jouw week helemaal samen. Er brandt een verlangen in jou dat wacht om tevoorschijn te komen. Venus (liefde), maar ook Mars (actie) en Jupiter (geluk) vormen een mooi trio in jouw teken. Zij geven je de nodige boost om positieve dingen naar je toe te trekken, met charme, energie en de overtuiging dat alles mogelijk is.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Het rommelt in jouw zonneteken. Beschouw deze week als een voorbode op wat komen zal: een totaal nieuwe richting, het sluiten van deuren terwijl andere openen. Kijk niet naar wat verdwijnt, maar naar wat komt. Maak je los van melancholische gedachten en heb hoop voor de toekomst. Jij bepaalt de richting die jouw leven zal nemen, jij beslist welke personen en zaken voorgoed tot het verleden behoren. Bundel je krachten om de sprong te wagen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Er hangt een bevrijdende storm in de lucht, op professioneel vlak heb je alvast de wind in de zeilen. Je vaart de juiste koers, grijp vooral de kansen die jouw pad kruisen. De nieuwe wending die je neemt is zowel intuïtief als beredeneerd, maar zal echt het verschil maken. Het lijkt wel alsof je andermans gedachten kan lezen deze week, je bent in een uitstekende positie om een groep in de juiste richting te duwen.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Het is tijd om uit je schulp te kruipen. Durf, spreek, laat van je horen! De planeten brengen je geluk op professioneel vlak, al zal je het niet meteen beseffen. Aan jou om positief te denken en vooruit te geraken, kijk naar de kansen in plaats van de tegenslagen. En vlucht alsjeblieft weg van zwartkijkers, je hebt wel andere dingen aan je hoofd.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Er doet zich deze week een zeer zeldzame planetaire gebeurtenis voor in jouw teken: de samenkomst van Jupiter (geluk) en Pluto (diepe gevoelens). Luister naar je zintuigen, je gevoelens en je intuïtie. De weg die je inslaat zal plotseling oplichten, waardoor je diep vanbinnen weet dat je op het juiste spoor zit. Bevrijd je van alle ballast die je leven momenteel zwaarder maakt dan nodig.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De komst van Mars (actie) in jouw zonneteken kondigt een spannende tijd aan vol beweging. Mars voegt zich samen bij Saturnus, die voor de juiste timing zorgt en een beetje structuur brengt in jouw acties. Je verslaat alle obstakels die op je pad komen zonder problemen, wees alleen voorzichtig dat je niet te snel gaat.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Mercurius, de gevleugelde boodschapper van de goden, zet zijn vlucht verder in jouw zonneteken en zal zich bij Neptunus voegen. Het verband tussen de twee? De eerste staat voor intelligentie en verandering, terwijl die tweede intuïtie en het onderbewuste symboliseert. Wat betekent dit voor jou? Je kan met gemak anticiperen op de gemoedstoestand, de gevoelens en de bedoelingen van je gesprekspartners voordat ze zelfs maar hun mond opendoen. Een talent waar iedereen jaloers op is!