Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 23 tot 29 maart

Gepubliceerd op 23 maart 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 23 tot 29 maart

Goed nieuws voor Vissen, Leeuw en Ram, want ondanks de huidige crisis wacht jou een stralende week. Wat gebeurt er met jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 23 tot 29 maart 2020.
ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

Laten we beginnen met goed nieuws: Saturnus, die je de afgelopen twee jaar in de weg heeft gestaan, laat zijn vertragende invloed eindelijk varen. Je voelt je lichter dan ooit, alsof er een last van je schouders valt. Eindelijk kan je weer vooruit! Deze heldere hemel lacht je toe tot juli. En met het verbeterde weer kunnen jouw dagen echt niet meer stuk.

 

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Hier komt een week vol kansen dankzij de gebundelde krachten van de actieve planeet Mars en ruimdenkende Jupiter. Ze zetten zich beide in om jou te voorzien van eersteklas ondersteuning. De kers op de taart is dat Venus, die nog steeds in je zonnestelsel staat, jouw relaties blijft boosten. Het enige wat je nu nog moet doen is bepalen wat je wilt bereiken. Een financiële verbetering of een liefdesrelatie? Als je twijfelt, neem beide!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De komst van Saturnus zal je meer dan goed doen, waarom? De planeet brengt jou een gevoel van organisatie en discipline, net als een verbetering van jouw langetermijndenken. Voeg daarbij de komst van de zon in jouw teken, de eerste tekenen van de lente... en dat alles kondigt een stortvloed van nieuwe ideeën en stimulerende projecten aan.

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Met Mars, Jupiter en Pluto voor je, zou het verstandig zijn om discussies over financiën deze week te vermijden. Maar met Mercurius, Venus en Neptunus als beschermende planeten, is het tegenovergestelde waar voor alles wat met je hart te maken heeft. Wanneer jij je emotioneel goed in je vel voelt, zorgt dat voor evenwicht. Met zulke positieve invloeden kan je een relatie in de juiste richting te laten evolueren.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

"Alleen liefde kan iemand in leven houden", zei Oscar Wilde, en dit is precies waar de nieuwe maan op dinsdag je toe uitnodigt. Geef je diepste verlangens en gevoelens te kennen, open je hart en neem initiatief. Jouw huidige sterrenhemel is veelbelovend, zoek naar het juiste moment door jezelf gelijk te stellen met het ritme van de ander.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Wees blij, want je dagelijkse leven gaat deze week flink veranderen. Het is nu echt tijd om uit je winterslaap te komen, om je op te warmen en weer in beweging te komen. Door actie te ondernemen zal je successen boeken, want je hebt de steun van Mars die je vastberadenheid brengt. Wat de obstakels ook zijn, je bent als een kat die steeds op haar pootjes terechtkomt.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

"Alles komt op tijd voor hij die wachten kan", zegt het gezegde. Deze week neem je best de tijd om na te denken waar je staat en wat je wilt. Er kunnen vertragingen of obstakels op je pad komen, maar als je met zorg handelt kom je er wel doorheen. Neem de tijd om de dingen goed te doen zonder op te geven, heb geduld en zet door. En in de liefde? Wees rechtuit en eerlijk met de ander en vooral met jezelf.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Er woedt een storm in uw teken dat je uit jouw comfortzone brengt. Kijk niet achterom, maar ga rechtdoor zonder al te veel vragen te stellen. Op sociaal vlak: reik anderen de hand, maar blijf je eigen ideeën en intuïtie volgen. De koers die je moet volgen zal je al snel duidelijk worden.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De komst van de lente valt samen met de positieve invloed van de zon in jouw teken. Deze ster geeft je bakken energie en levenslust. Voeg daar nog eens de nieuwe maan bij, en je hebt twee voor de prijs van één. Je moraal stijgt als projecten tot bloei komen en vanaf dinsdag voel je je vrolijker dan ooit.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De conjunctie tussen Mars (actie) en Pluto (stimulans) die zich momenteel boven je hoofd afspeelt, zal zich laten voelen door een golf van energie. Het is aan jou om deze krachtige impulsen nuttig te gebruiken te kanaliseren richting een zeer specifiek doel. Neem de teugels van je lot in handen en vertrouw op jezelf, zeker nu ook Jupiter in de buurt is en zorgt dat alles gaat volgens jouw plannen.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Neem de tijd om je hoofd volledig leeg te maken. Gooi al je ideeën en gedachten op een hoopje en houd enkel bij wat jou motiveert en gelukkig maakt. Je bent in een fase waarin je de balans moet opmaken. Probeer je niet vast te pinnen op de huidige situatie, zeker niet wanneer de omstandigheden verre van ideaal zijn. Geef jezelf de tijd, denk na, ontspan je, maar push niets. In relaties: er is bijna een evenwicht bereikt. Met jouw sterke argumenten kom je er wel.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Raad eens wie de beste sterrenhemel van de week krijgt? Nou, jij bent het! Alle - maar dan ook echt alle planeten - laten zich samen van hun beste kant zien in jouw teken. Aangezien dit vrij zeldzaam is, moet je deze week extra actie ondernemen. Focus je op de projecten die je nauw aan het hart liggen en zoek steun. Dit is niet het moment om af te wachten, maar om te doen.