Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 16 tot 22 maart

Gepubliceerd op 16 maart 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 16 tot 22 maart

Een stralende sterrenhemel voor Vissen, een gunstige periode voor Stier... En dat met de crisis die door ons land woedt... Wat gebeurt er deze week voor jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 16 tot 22 maart 2020.
ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

Maak je klaar voor een puzzel van planeten in je sociale en professionele leven. Sommigen houden je tegen en sommigen dagen je uit, je wilt snel bewegen maar je hebt nog niet alle kaarten in de hand om het tempo op te voeren. Verlies je doelstellingen op lange termijn niet uit het oog. Het juiste recept voor deze week vraagt om een lepeltje bezinning en een scheutje diplomatie, vergeet niet om alles met je mooiste glimlach te serveren.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

De gunstige planetaire invloeden die deze week in jouw teken staan, zal iedereen jaloers maken. Waarom? Je hebt het bezoek van Venus charme) en de volle ondersteuning van Jupiter (geluk) die samen het beste in jou naar boven halen. Je hebt de gave om te krijgen wat je wilt, en dankzij jouw zachtaardige aanpak moedig je iedereen aan om met elkaar op te schieten.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Toen Marilyn Monroe (Tweelingen) werd voorgesteld aan Albert Einstein, merkte ze op: "Stel je voor dat we samen een kind krijgen dat jouw intelligentie en mijn lichaam combineert." Albert Einstein antwoordde plagerig: "Stel je voor dat het andersom is!" Deze humoristische benadering is precies waar jij deze week mee moet opletten. Mercurius stimuleert je communicatieve geest, maar zorgt tegelijk voor het risico om voor je beurt te praten.

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Het is de beurt aan Mercurius om jou te helpen de balans op te maken. Wat heb je bereikt tot nu toe? Wat zijn jouw nieuwe doelen? Je hebt deze week veel minder moeite met te zeggen wat je echt wilt, maar ook om in te zien wat niet meer bij je past. De komende dagen zal je opnieuw rustig kunnen ademhalen en vooral kunnen werken aan wat je op dit moment het meest nodig hebt: het herwinnen van je zelfvertrouwen.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Deze week toont er zich een vrij neutrale sterrenhemel in jouw teken. Geen planeten die je op allerlei manieren beïnvloeden dus, maar de vrijheid om zelf beslissingen te maken. Maar let op, alles verandert snel in de dierenriem: vanaf vrijdag verwelkomen we de lente, en de invloed van de zon in jouw teken zal je de hele maand steunen. Lastige situaties worden gedeblokkeerd en alles moet in één keer gebeuren, waardoor je nauwelijks tijd hebt om te ademen.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Op voorwaarde dat je niet probeert om op te gaan in details - dit vertraagt jouw vooruitgang - , kan je stevige planetaire steun verwachten in de komende weken. Ideeën komen terug en je praktische geest zal het beste uit de situatie weten te halen. Aan de andere kant kom je deze week misschien onverwachtse gesprekspartners tegen die je iets kunnen bijleren.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Wil je goed nieuws? De vermoeiende invloed van Saturnus die jou de afgelopen twee jaar heeft vertraagd, is eindelijk weg! Geen negatieve moods en sombere stemmingen meer, je krijgt snel weer de levenslust die je zo aantrekkelijk maakt. Voor hoe lang wil je weten? Tenminste tot de maand juli, wat je de tijd geeft om je roze bril op te zetten om het leven in een nieuw licht te zien en mooie ontmoetingen te maken, als je hart er voor open staat?

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Laten we er niet omheen draaien, je hebt de mooiste sterrenhemel in jouw teken deze week. Met de steun van maart (actie) en Jupiter (geluk) heb je de wind in de zeilen. De planeten zetten zich in om je te helpen bij jouw werk en zetten vaart achter jouw projecten. Kansen ontstaan door te luisteren naar degenen die graag goed willen doen.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Er zijn veel planeten die op dit moment door jouw financiële leven gaan, te beginnen met Jupiter, die aanmoedigt om met beide benen op de grond te staan om uw zaken op orde te brengen. Denk goed na over wat je wilt ondernemen. Dit is een kans om de behoefte aan vrijheid en de wens om te creatief te zijn toe te passen op jouw plannen, zodat je het nuttige met het aangename kan combineren. Onderhandel voorzichtig.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

"Het gelukkige paar dat zich in de liefde vindt, trotseert tijd en ruimte" schreef Simone de Beauvoir (Steenbok van 9 januari 1908 en Goncourt-prijs winnaar). Dit is precies wat de sterrenhemel jou deze week te bieden heeft: met de invloed van Venus (liefde) en Jupiter (optimisme) die allebei jouw liefdesleven positief beïnvloeden. Geniet van het moment zonder jezelf vragen te stellen, terwijl je jouw diepste gevoelens te kennen geeft.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Er verschijnt deze week een belangrijke planeet in jouw teken. We hebben het over Saturnus, die ongeveer elke 28 jaar zijn cyclus voltooit. Wat zijn de effecten? Je bent bereid om al je idealen overboord te gooien, of tenminste te revalueren. Je wordt uitgenodigd om de zaken die je tegenhielden van je af te schudden. De nood om de balans op te maken en je te concentreren op wat zinvol is, is nu prioritair. Je voelt ook de drang om meer autonoom te werken en vrij te zijn.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Mercurius (communicatie) keert terug naar jouw zonneteken om zijn vleugje soepelheid op alle niveaus te brengen. In deze stand accentueert de planeet emotionele intelligentie, je ervaart een bijzondere fijngevoeligheid en een sterke intuïtie. Je raadt al wat sommige mensen in gedachten hebben voordat ze hun zin afmaken, wat een grote troef zal zijn als je moet onderhandelen. En aan het derde decaan: Gelukkige verjaardag, een dromerige hemel lacht je toe!