Clothilde: de conceptstore uit Aalst voor bewuste beauty

Geüpdatet op 15 juni 2020 door ELLE België
Clothilde: de conceptstore uit Aalst voor bewuste beauty

Conceptstore Clothilde uit Aalst gaat voor slow beauty. In een beautywereld gericht op kopen, wil de winkel een alternatief bieden. Dat doen ze door klanten persoonlijk advies te geven.

"Schoonheid zit overal. In onszelf, de ervaringen die we delen, de zorg die we dragen, de keuzes die we maken en de verhalen die we creëren." Dat is de boodschap van Clothilde's 'beauty full stories'.  De campagne draait om slow beauty. Bij deze stroming is het belangrijk dat je je elke dag wat tijd vrijmaakt om goed voor jezelf te zorgen. Ook de impact op het milieu speelt een grote rol. Daarom geeft Clothilde haar klanten specifiek advies in hun winkel. Zo krijgt de koper een product op maat, waar ze langer plezier van hebben.

Clothilde, concept store, shopping

Zowel in de fysieke store als hun webshop vind je bij Clothilde skincare, make-up, beauty tools, tandpasta, tattoocrème en nog veel meer van zowel lokale als internationale merken. Ook kan je in Aalst workshops volgen. Eigenares Chloé laat je kennismaken met hun producten en legt je uit hoe je ze moet gebruiken. Ze wil meer bewustzijn creëren over de voordelen van slow beauty.

Clothilde, concept store, shopping

Clothilde, concept store, shopping

Adres: Pieter Van Aalst Gaanderij 25, 9300 Aalst, of kijk op clothilde.be

LEES OOK: 

Clean beauty: wat is dat nu eigenlijk?

Cruelty free, organic, vegan... 10 populaire groene termen uitgelegd

(Stagiaire Tori Machiels)