Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 2 tot 8 maart

Gepubliceerd op 2 maart 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 2 tot 8 maart

Een week vol energie voor Stier, een extra portie zelfvertrouwen voor Vissen... En dan is er nog Mercurius in Retrograde... Wat gebeurt er deze week voor jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 2 tot 8 maart 2020.
ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

"De gewone man is veeleisend voor anderen. De bijzondere man is veeleisend voor zichzelf". Zo vond Marcus Aurelius (Romeinse keizer en filosoof) het belangrijk om vooral te zoeken in jezelf naar mogelijkheden en talenten. Met een groot aantal planeten die zich momenteel in jouw sociale en professionele leven ontwikkelen, zal jij er ongetwijfeld in slagen om deze spreuk toe te passen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

 

Stier: 21 april tot 20 mei

Het aantal planeten dat je steun geeft is deze week groot. In essentie zorgt dit voor een groeiende energie en een sterke wil om je doelen te bereiken. Je voelt als vanzelf het beste moment om te handelen aan en bezit het vermogen om ver vooruit te kijken in alles wat je onderneemt. Kortom, een mooie sterrenhemel waarmee je vooruit kan.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

 

Tweeling: 21 mei tot 21 juni

Mercurius passeert momenteel door jouw sociale en professionele leven. Goed nieuws, want deze planeet heeft een grote invloed op je vermogen om te communiceren, te discussiëren, te onderhandelen en te overtuigen. Kortom, je hebt de wind van voren! Er dienen zich nieuwe kansen aan... Het is nu aan jouw praktisch verstand om het verschil te maken. Zet in op de groep en de team spirit.

kreeft cancer horoscoop 2020

 

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

"In plaats van te denken aan wat je niet hebt, denk aan wat je kunt doen met wat je wel hebt," zei Kreeft Ernest Hemingway (Nobelprijs voor de Literatuur, 1954). De dubbele oppositie van Saturnus en Pluto nodigt je uit om na te denken over wat haalbaar is en wat niet. Tegelijkertijd brengt de prachtige verschijning van Neptunus jou de verbeelding en creativiteit om vorm te geven aan je nieuwe ideeën.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

 

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Je kunt rekenen op de trigon (hoek van 120 graden met een positieve impact) tussen Mercurius (mentaal) en de zon (ambitie) om je enorm overtuigend en expressief te kunnen uiten. Je wilde graag jouw ideeën op een rijtje zetten en je prioriteiten regelen? Dan is er geen betere week om de dingen duidelijk te zien en je energie te concentreren op één belangrijk doel.

virgo maagd sterrenbeeld

 

Maagd: 23 augustus tot 22 september

"De blik van intelligentie verschilt van die van genialiteit omdat het de nadruk legt op de wil," aldus filosoof Arthur Schopenhauer. Dat is precies wat het Jupiter-Saturnus-duo jou deze week brengt: een verheldering van jouw snelle en praktische intelligentie, een vermogen om naar de essentie te zoeken en jezelf nuttig te voelen. Een perfecte mix van alles waar je van houdt.

weegschaal libra

 

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

"We bewonderen de wereld via wat we liefhebben" zei de dichter Alphonse de Lamartine (geboren in Weegschaal). De komst van Mercurius op woensdag zal jou de inspiratie geven om je geliefde te verleiden met tedere woorden en gebaren. Stimuleer inspanningen, waardeer initiatieven, focus op alles wat werkt met de mensen om je heen. Dit is wat je het gelukkigst zal maken.

scorpio schorpioen

 

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Met krachtige steun van de Zon, Mars, Jupiter, Saturnus, Neptunus en Pluto die alleen maar mooie dingen brengen, ga je overduidelijk door een gunstige periode. Start opnieuw en concentreer je op nieuwe doelen. Begraaf je strijdbijl, probeer niets te forceren. Neem een positieve houding aan ten opzichte van anderen en vooral ten opzichte van jezelf. Veel obstakels zullen vanzelf verdwijnen.

sagittarius boogschutter

 

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Wanneer de Frans-Libanese schrijver Amin Maalouf (Prix Goncourt 1993) ons vertelt dat "de strijder moet wijken voor de dichter", verdedigt hij in feite de kunst en cultuur, over het algemeen het favoriete terrein van Boogschutter, tenminste wanneer je voeling hebt met hogere idealen. De invloed van Neptunus helpt je momenteel om het grotere geheel te zien en moedigt je aan om in te zien wat ons samenbrengt in plaats van wat ons scheidt.

capricorn sterrenbeeld

 

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Het zijn vooral de eerste twee decanen die momenteel bijzonder verwend worden met de passage van Jupiter. Op een puur praktisch niveau brengt deze planeet een sfeer van gemak en geluk dat je in staat stelt om positief te denken. En zij geboren in het derde decaan wil je weten? Wees gerust, de planeet zal ook jou binnenkort komen bezoeken, maar je moet eerst alles wat zwaar op je weegt verwijderen om Jupiter de vrije loop te laten.

aquarius waterman horoscoop

 

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Vanaf woensdag is er de grote terugkeer van de planeet Mercurius in jouw teken. De invloed ervan zal verschillende vormen aannemen: in de eerste plaats zal het je vermogen om met meer gemak te communiceren en bijzonder diplomatiek te zijn in de omgang met gevoelige onderwerpen vergroten. Maar ook de stimulerende werking op je creativiteit zal je voelen. Aan inspiratie geen gebrek.

vissen pisces

 

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Deze periode waarin de zon door jouw teken gaat, nodigt uit tot het invullen van gloednieuwe projecten en, vooral voor degenen die deze week hun verjaardag vieren, stimuleert het de ruimte voor emotionele binding. Je wint aan dynamiek en levenslust en zeker ook aan zelfvertrouwen.