HOW TO: het kapsel van Blake Lively

Geüpdatet op 12 februari 2019 door Isabelle
HOW TO: het kapsel van Blake Lively

kapsel blake lively

Voor de première van Green Lantern in Los Angeles, verscheen actrice Blake Lively in een jurkje van Chanel en hét musthave-kapsel van deze zomer...

De nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio weet telkens haar troeven uit te spelen als geen ander. Na haar prachtige rosse lokken, besloot Blake toch terug te keren naar haar eerste liefde: Californische blonde haren.

 

Zoals we eerder zeiden is het messy vigraatvlecht-kapsel de trend voor deze zomer. Niet moeilijk te realiseren, kijk daarom hier naar het filmpje how to - de visgraatvlecht (super gemakkelijk!):

 

Alvorens je haar te vlechten kan je het best even creperen (=tegen de richting inkammen opdat het dikker gaat staan), er wat lak opspuiten, en dan lichtjes in wrijven. Maak nu je vlecht, maar neem niet al je haar mee in de vlecht. Nonchalant enkele plukjes los laten hangen, en je bekomt het mooiste resultaat. Fixeren met lak!

 

Om het resultaat extra glam te geven, of het feestelijk te maken, kan je het afwerken met een strass-bandje of een haarspeld.

Ce-look-vite-la-tresse-sauvage-de-Blake-Lively_article_full_large

 

(AP)