Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 10 tot 16 februari

Geüpdatet op 7 februari 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 10 tot 16 februari

Een week vol energie voor Tweeling, een liefdevolle periode voor Leeuw... Wat gebeurt er deze week voor jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 10 tot 16 februari 2020.
aries ram horoscoop astrologie 2020 symbool

Ram: 21 maart tot 20 april

Goed nieuws voor jou, want de komst van Venus in jouw teken brengt een periode van geluk en charme die je op alle mogelijke manieren kan benutten. Ga uit je reserve en laat de juiste signalen zien, laat je verleiden. Je sensualiteit wordt sterker en de toename van je verlangens schudt zelfs de meest slaperigen in je omgeving wakker. Laat je innerlijke natuur spreken.

stier taurus sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Stier: 21 april tot 20 mei

Met de steun van langzaam bewegende planeten die het beste met je voorhebben, kan je positief anticiperen op de kansen, veranderingen en belangrijke transformaties die in het verschiet liggen. Er is een sterk ongeduld voor zij geboren in het eerste decaan (20 - 30 april), maar voor de andere twee decanen is de lucht bijna vlekkeloos, als je tenminste uit je comfortzone stapt en kansen ziet in het onverwachte.

gemini tweeling horoscoop astrologie 2020 symbool

Tweeling: 21 mei tot 21 juni

Met de Zon (wil) en Mars (energie) als copiloten zal je aangeboren drang om initiatief te nemen extra worden gewaardeerd. Stel jezelf een doel, let wel dat het haalbaar genoeg is, en ga aan het werk. Je zal je natuurlijke autoriteit fijn genoeg doseren om tegenstand te voorkomen en je straalt een warmte uit die geruststelt en aanmoedigt om je blindelings te volgen, een must!

kreeft cancer horoscoop astrologie 2020 symbool

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De sterrenhemel raakt elke dag een beetje meer van zijn vervelende invloed op jou kwijt, en je houdt je wonderwel staande. Met uitzondering van de volle maan op zondagochtend, zal de rest van de week meer zen zijn. De ergernissen van de laatste tijd smelten achtereenvolgens als sneeuw voor de zon. Kom dichter bij degenen die je kalmeren om je te vullen met goede energie, je zult snel een glimlach en een vrolijke bui vinden.

leo leeuw sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Leo: 23 juli tot 22 augustus

De komst van de charmante Venus als jouw handlanger is uitstekend nieuws voor alles wat je hart aangaat. Je wint aan warmte en relationele soepelheid die intimiteit en spontaniteit bevordert. Onderschat de kracht van complimenten en positieve opmerkingen niet om bijzondere contacten aan te gaan of gewoon om je meer gewaardeerd te worden.

virgo maagd sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Maagd: 23 augustus tot 22 september

"Geluk ligt in ons", zei Aeschylus, wat je zoektocht naar instinctieve eenvoud en je voorzichtigheid tegenover herrieschoppers samenvat. Profiteer van de mooie planetaire aspecten om afstand te nemen van degenen die je vermoeien terwijl je jezelf een doel stelt om te bereiken. Deze week kom je meer verfijnde profielen tegen die je zoektocht naar vrede en evenwicht zullen weerspiegelen.

libra weegschaal sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Vertrouw op de beschermende invloed van de zon om kracht en energie te putten en de gevoelige kwesties van het moment aan te pakken. Je zal onderweg ongetwijfeld enkele tijdelijke ergernissen kruisen en de oppositie van Venus zal je stimuleren om water bij de wijn te doen, maar net als een kat kom je steeds op je pootjes terecht met een gevoel van evenwicht dat alleen jou toebehoort.

schorpioen scorpio sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Deze week brengt betere relaties die gecreëerd moeten worden. De context is bevorderlijk om je te laten omringen met geliefden je de mogelijkheid te geven meer verbinding en diepgang te zoeken. Probeer je niet terug te trekken, zoek de bereidheid om anderen te dienen en niet enkel jezelf. Dit is het moment om als team te spelen, als een echte tribe, om te profiteren van de kracht van de groep.

sagittarius boogschutter sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Met de stimulerende invloed van Mars boven je hoofd profiteer je van extra wilskracht en energie die ervoor zorgen dat je je mogelijkheden wilt uitbreiden, andere horizonten wilt zien, een originele weg wilt inslaan om nieuwe ervaring op te doen. Je hebt het begrepen: sta open voor nieuwe ideeën en je zal dat kleine duwtje in de rug voelen dat je aanmoedigt om nieuwe mensen te ontmoeten.

steenbok horoscoop astrologie 2020 symbool

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Jouw hemel is niet zo druk als de afgelopen weken, maar dat betekent niet dat de aanwezigen het feest hebben verlaten. Jupiter, de planeet van optimisme en geluk, passeert in het midden van uw teken en heeft een bijzonder positieve en verkwikkende invloed. Wat je op dit moment aan het opstarten bent heeft alle kans op slagen, geloof in je geluksster.

aquarius waterman horoscoop astrologie 2020 symbool

Waterman: 20 januari tot 19 februari

"Creëren is ook vorm geven aan je lot" (Albert Camus). De toon is gezet: in deze verjaardagsperiode moet je de balans opmaken van de lopende projecten om te bepalen wat voor jou zinvol is. Zodra je jouw prioriteiten hebt kunnen verduidelijken zal je - zeker na de volle maan op zondag - weer verder gaan met twinkelende ogen en een hart vol hoop.

vissen pisces sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De aanwezigheid van Mercurius in uw zonneruimte geeft je grijze cellen energie en verfijnt jouw vermogen om te anticiperen op wat gesprekspartners in hun achterhoofd hebben voordat ze zelfs hun mond opendoen.Je weet je aan te passen aan de meest onverwachte situaties, waardoor omstandigheden die flexibiliteit en tact vereisen in je voordeel te keren. Dankzij jouw scherp oog ontsnapt niets aan de finesse van je analyses.