Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 3 tot 9 februari

Geüpdatet op 31 januari 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 3 tot 9 februari

Een week vol liefde voor Weegschaal, een tijd van reflectie voor Waterman... Wat gebeurt er deze week voor jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 3 tot 9 februari 2020.

aries ram horoscoop astrologie 2020 symbool

Ram: 21 maart tot 20 april

Je hebt de steun van Mars, de Rode Planeet en symbool voor vuur. Dit kondigt een versnelling aan, meer vertrouwen en nieuwe mogelijkheden. Bovendien kan je de extra energie gebruiken om bepaalde gebeurtenissen in een groter geheel te plaatsen. Je broedt op een soort wraakactie waarvoor je heel wat lef zal moeten tonen. Maar weet goed: een beetje humor en flexibiliteit lost al veel op.

 stier taurus sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Stier: 20 april tot 21 mei

Je bent compleet klaar met loze beloften en neemt het heft in eigen handen. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat meestal ook. Heb je ondanks alles toch nog hoop op vlak van de liefde? Venus staat aan jouw zijde, haar subtiele invloed zal je de sleutel geven tot een succesvolle verleiding.

gemini tweeling horoscoop astrologie 2020 symbool

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Je hoeft geen eindeloze discussies te voeren om je stem te laten horen. De oppositie van Mars en Venus moedigen je aan om impulsief te reageren, maar laten je in ruil daarvoor toe om de intenties van je omgeving snel te begrijpen. Met jouw typische snuggere manier van denken vind je altijd wel argumenten om je gelijk te halen.

kreeft cancer horoscoop astrologie 2020 symbool

Kreeft: 21 juni tot 22 juli

Opgelet: gezien alle planeten die momenteel in conjunctie staan, kan je je vaker geërgerd voelen dan gewoonlijk. Er is gelukkig verandering op komst, en je bezit het vermogen om die negatieve gevoelens zelf om te buigen. Je bent erg goed in het nemen van slimme beslissingen en maakt de juiste afspraken. Op vlak van relaties loopt alles moeiteloos.

leo leeuw sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Leeuw: 22 juli tot 23 augustus

Met Mercurius die alles vertraagde hing er elektriciteit in de lucht, gelukkig schiet Mars je nu te hulp. Pas wanneer je beseft dat je niet alles weet, kan je vooruitgang boeken op vlak van relaties. Voorlopig vermijd je lastige situaties, probeer op zoek te gaan naar een glimlach of vriendelijk gebaar. Deze week vind je de contacten die je nodig hebt om terug op gang te komen.

virgo maagd sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Maagd: Van 23 augustus tot 23 september

Venus (liefde) en Mars (passie) stimuleren je libido. Vertrouw op jezelf om te bepalen wat je wilt in de liefde, en wat je vooral niét meer wilt. Probeer je verwachtingen te uiten op dezelfde manier waarop je de wensen van de ander vervult. Je verdient het om geliefd te zijn, het wordt tijd om dat te laten weten.

libra weegschaal sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Weegschaal: 23 september tot 23 oktober

Je krijgt te maken met een opeenvolging van onverwachte gebeurtenissen die je uit je winterslaap halen. Tegenover deze planetaire invloeden is het aan jou om de balans in de juiste richting te duwen. De beste methode? Kruip uit je schulp en neem de eerste stap in (nieuwe) relaties. Gooi al je charmes in de strijd.

schorpioen scorpio sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Schorpioen: 23 oktober tot 22 november

Veel succes aan iedereen die probeert om je in de weg te staan. Jouw vastberadenheid stelt je in staat obstakels te overwinnen en de meest koppige mensen te overtuigen. En dat voelt fantastisch! Eén advies: loop niet te hard van stapel.

sagittarius boogschutter sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Ai ai, dit wordt niet jouw beste week. Mars doet zijn passage, dus de mensen om je heen kunnen maar beter gewaarschuwd worden: laat alle Boogschutters met rust. Een oplossing tegen deze negatieve vibes? Knuffeltherapie! Probeer je zachte kanten op te zoeken.

steenbok horoscoop astrologie 2020 symbool

Steenbok: 21 december tot 20 januari

Laten we ter zake komen: nu Venus er goed uitziet en Jupiter overvliegt, geniet je van een van de mooiste vibes van de week. Profiteer ervan! Meet jezelf een relaxte, vrolijke houding aan en sluit je niet op, je zou het risico lopen een grote kans te missen!

aquarius waterman horoscoop astrologie 2020 symbool

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Wat wil je nu echt, Waterman? Mercurius (reflectie) en Uranus (verandering) sturen je duidelijke boodschappen, het zou zonde zijn om overhaaste beslissingen te nemen zonder de voor en tegens af te wegen. Op een positieve noot: je gaat door een fase van creativiteit op alle niveaus, probeer die te kanaliseren richting een bepaald doel.

vissen pisces sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Vissen: 19 februari tot 21 maart

Zet in op zachtheid en voorzichtigheid om de beste resultaten te boeken. Je zult je levensvreugde moeten uitdrukken als het gaat om werk en liefde. Zet je roze bril op en relativeer situaties die je ergeren en waarop je soms de neiging hebt om te polariseren. Projecteer je positieve energie op gelijkgestemden.