In beeld: de Etam Live Show 2019

Gepubliceerd op 8 oktober 2019 door ELLE Partner
In beeld: de Etam Live Show 2019

Heb jij de Etam Live Show gemist? Jammer, maar gelukkig waren wij erbij! Tussen het rock 'n' roll kantwerk en de super sexy geometrische motiefjes, onthouden we vooral de nieuwe wind die doorheen het défilé waaide. Hopelijk geeft deze je een verlangen naar vrijheid!

Getatoeëerd, volwassen, hoekig, jong of voluptueus.... dit jaar nodigt de Etam Live Show ons uit om onszelf te bevrijden van de kritiek die we ons lichaam geven. Laten we ons lichaam niet langer negeren of haten.
Herbekijk hier de Etam Live show.

1/

Liefde, feminisme en vrijheid

Met haar nieuwe collectie laat Etam de #feelfree hashtag vliegen als een ware vlag die staat voor meer vrijheid en vrouwelijkheid. Het Franse merk moedigt ons aan om niet langer te lijden en geen compromissen meer te sluiten. Het nodigt ons uit om onszelf te laten zien - en indien nodig, onszelf op te dringen - zoals we echt zijn! Het eerste compromis dat we makkelijk kunnen opgeven is datgene tussen comfort en schoonheid. Want ja, deze Etam Live Show 2019 onthulde lingerie die codes doorbreekt, het kantwerk opnieuw uitvindt en ons een andere definitie van sensualiteit laat ontdekken.

2/

Wat zullen we dit seizoen dragen?

Bh's zonder beugel, sommige zelfs met ritsen aan de voorkant, super comfortabele hoge slipjes vol sensualiteit, en grafisch kanten ondergoed dat naar de borsten laat raden. Het kantwerk is soms licht gotisch en karakteristiek gekleurd voor een moderne touch. De kleuren zijn fris, seizoensgebonden of zonnig: turkoois, oranje, wijnkleur, wit of zwart. In ieder geval, de lingerie vormt zich naar je lichaam, je smaak - en niet andersom.

3/

LET US LOVE

Ja, de vrouw die ETAM-lingerie draagt zal in 2019-2020 de mentale barrières breken waarachter ze zich heeft opgesloten. Ze zal beter in haar lichaam zitten, ze zal vrijgelaten worden en zal van zichzelf durven houden. Maar het kan vandaag al beginnen met onszelf 'open te stellen', onszelf te doen gelden en dan zal het aan de rest van de wereld zijn om zich aan te passen. Dat is inderdaad makkelijker gezegd dan gedaan, maar alleen op deze manier zal de toekomst rijker, mooier en vrolijker zijn. Laten we ons allemaal zoveel beter voelen!

Ontdek en shop de volledige collectie hier.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Etam.
www.etam.be