How to: nagellak opbergen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
How to: nagellak opbergen

img_rangements_vernis

Laat je inspireren door deze leuke opbergsystemen voor je grote verzameling aan nagellak: van taartenschaaltjes tot een magnetisch bord. Een heleboel creatieve opslagideeën die ervoor zorgen dat jouw flesjes nooit meer rondslingeren:

1/

1# PLANKJES AAN DE MUUR

Heb je een egale muur in de ruimte die best nog wat verfraaiing kan gebruiken? Sla een aantal plankjes in de muur om zo je collectie netjes op een rij uit te stallen. Ook een leuke opbergtip: smuk die saaie boekenkast op door enkele plankjes aan de zijkant te bevestigen. Handig en plaatsbesparend!

img_etagere

Waar te koop?

- RIBBA houder - € 8,99 bij IKEA

- Pink Baroque Wall shelf - € 105,00 bij Urban Outfitters

- Kruidenrekje BEKVÄM - € 3,99 bij IKEA

2/

2# OPBERGSYSTEMEN

Wie niet zo handig is met een boormachine, kan het ook anders aanpakken:  opbergsystemen (zoals schuiven of transparante zakken) die je bij voorkeur op kleur kan sorteren om een duidelijk overzicht te krijgen. Door ze te rangschikken op kleur kan je er gemakkelijk een lak uitzoeken om de kleur af te stemmen op je look.

img_malin

Waar te koop?

- Beauty organizer - € 11,00 bij HEMA

- Voorraaddoos - € 11,00 bij Zak! designs

- Transparant box - € 45,99 bij ZARA HOME

3/

3# OUDE SPULLEN OM TE RECYCLEREN

De handige Harriëttes onder ons, kunnen creatief aan de slag gaan met oude dozen om ze te recycleren tot een leuk opbergsysteem. Vaak volstaat een likje verf en een beetje lijm om de vondsten een geslaagde make-over te geven volgens jouw smaak.

img_recup

Waar vind je decoratie/knutsel materiaal?

- SchleiperAVARetif, HEMA, Lucas Creativ, ...

4/

4# EEN MAGNETISCH BORD

Leuk om op te hangen in je kast, in je badkamer of gewoon op de zijkant van je koelkast: een magnetisch bord met je verzameling aan toffe kleurtjes. Heb je niet veel plaats om deze te hangen? Koop dan een klein magneetbord en maak een top 10 'meest gebruikte flesjes'.

img_aimante

Waar te koop?

- Magneetbord - € 11,00 bij HEMA

- SPONTAN magneetbord - € 9,99 bij IKEA

5/

5# GLAZEN BOKALEN EN SCHALEN

Glazen snoepjesbokalen, een taartenschaal of een presentatie houder voor cupcakes: een heleboel originele opslagideeën om het overzicht te behouden in je collectie!

img_improbables

Waar te koop?

- Förtjust schaal - € 4,99 bij IKEA

- Serveerschaal - € 9,99 bij CASA

- Glazen stolp - € 7,75 bij HEMA

- Les bonbons snoepjesbokaal - € 14,95 bij Maisons du monde

6/

HOE ORGANISEREN WIJ ONZE NAGELLAK OP DE REDACTIE?

Ook op de redactie laten we onze flesjes niet zomaar rondslingeren en hebben we de mooiste stand onder de opbergsystemen: een grote, lichtgevende en kleurrijke nailbar van ESSIE!

essienailbar1

(via Stéphanie Ceron, ELLE Belgique)