Het shopping walhalla van Brussel

Geüpdatet op 11 oktober 2019 door ELLE Partner
Het shopping walhalla van Brussel

Een internationale tentoonstelling, nieuwe winkels, exclusieve shoppingdagen... Het Brusselse winkelen vrijetijdscentrum verwent zijn bezoekers en breidt zijn shopping aanbod uit!

Dit najaar wordt het laatste nieuwe winkelcentrum in Brussel 3 jaar! Tijd voor Docks Bruxsel om lessen te trekken uit de afgelopen drie jaar en het nog beter te doen.

Onboarding

Sommige grote namen hebben misschien hun deuren gesloten, anderen staan te popelen om het over te nemen! Komende herfst nemen 5 nieuwe winkels hun intrek in Docks Bruxsel, waaronder Holland & Barret, open sinds juli (verzorgings- en gezondheidsproducten), Snipes, voor de sneaker addicts, Only en Jack & Jones, die voor ons de laatste nieuwe modetrends in de gaten houden, en Hema, dat zijn deuren opent begin oktober. De komende maanden komen daar nog 5 andere internationale merken bij!

1/

Meer bezoekers en een tentoonstelling

Ondanks een mooi bezoekersaantal in 2019 blijft Mathias Blot, Directeur van het Docks Bruxsel centrum, inzetten op een breed en aantrekkelijk aanbod. Daarnaast blijft hij exclusieve evenementen aantrekken. Zo ontvangt het winkelcentrum tot 4 november de internationale kunstexpo “ELEPHANT PARADE”! De tentoonstelling wil de bezoekers bewust maken van het lot van olifanten aan de hand van beelden, versierd door artiesten met internationale faam zoals Agnès B, Paul Smith, Cristiano Cascello of Barbara Wijnveld. Je kan ze met eigen ogen gaan bekijken vanaf 20 september.

Op zondag 6 oktober opent Docks Bruxsel speciaal zijn deuren voor de dag van de klant!

 

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Docks Bruxsel.
www.docksbruxsel.be