Dit zijn de allerbeste looks op Tomorrowland 2019

Geüpdatet op 21 april 2022 door Maxine Detaellenaere
Dit zijn de allerbeste looks op Tomorrowland 2019

Team ELLE vierde vorig weekend de 15e verjaardag van het intussen wereldberoemde electrofestival en spotte, tussen de pompende dj-sets door, de allerleukste en spectaculairste looks.

Het eerste weekend van Tomorrowland vond dit jaar plaats van vrijdag 19 juli tot zondag 21 juli. Drie dagen lang werd er door menig festivalganger zwaar gefeest, en dat vaak in wel heel bijzondere outfits. Naar jaarlijkse gewoon gingen we op zoek naar de allerbeste looks.

tomorrowland, streetstyle, looks, inspiratie, 2019
©Rosalie Bartolotti - ELLE Belgique

Uiteraard zagen we heel wat zomertrends passeren op de Boomse weiden: tie & dye-prints, neonkleurtjes, tal van streetwear looks, fietsbroekjes, fluo beha's, kleurrijke sneakers en metallic buideltasjes maakten er allemaal hun opwachting. Wat betreft crazy looks, kon je het zo gek niet bedenken. De meest fantastische creaturen kruisten er ons pad: van een koning met glitterbaard tot een zeemeermin en een vlindervrouw die zich ontpopte aan de mainstage. Zonder natuurlijk de - errug sexy - looks te vergeten die wel heel weinig aan de verbeelding overlieten. Maar festivals zijn dan ook de ideale plaats to let your freak flag fly, daarom houden we ook zo van Tomorrowland. Onze favorieten dit jaar? De duo-looks met je lover of je bestie.

Pssst... Haalde je onze selectie? Congrats! Tag je vriend(inn)en en deel jullie looks op social media met @ellebelgie.