To the beach: 15 onmisbare bikini’s

Gepubliceerd op 4 juli 2019 door ELLE Partner
To the beach: 15 onmisbare bikini’s

Eindelijk is het zover: de zomer, de zon en de vele uren dolce far niente op het strand... Om nog meer te kunnen schitteren vóór, tijdens en na die uurtjes zonnekloppen, stellen we jullie de beachwear trends voor die je lichaam, met mooi gebruinde huid, er nóg beter doet uitzien en die je nu al laat dromen van een reis naar tropische oorden…

Een los, of net iets nauwer passend model, dat je in een wip aantrekt, combinaties van stoffen en prints die gemakkelijk te dragen zijn, outfits die comfort en eenvoud combineren… Er zijn zoveel manieren om de zomer te vieren en je vakantie voor te bereiden. Of je nu naar de stad trekt, naar een tropische bestemming, gewoon naar het zwembad of naar de Ligurische Rivièra, bij Etam vind je alles wat je nodig hebt om een duidelijk statement te maken: ik wil ontspannen, uitrusten, en vooral: genieten!

1/

Droom je van een ongerepte baai waar je de ene frisse duik na de andere kan nemen? Of kies je voor een chic en mondain strand, waar het ene feestje na het andere gehouden wordt...? Ongeacht de dresscode, Etam laat je met verschillende looks en met verschillende badpakken of bikini’s experimenteren, om zo de beachwear outfit samen te stellen die jouw persoonlijkheid het beste weerspiegelt.

1/ Eerder wat braaf of retro met marineblauwe horizontale strepen op een witte achtergrond, of strepen in alle kleuren, die ons aan de strandstoelen uit onze kindertijd herinneren... Of uit de jaren ‘70, voor het geval je toen nog niet geboren was.

2/ Wij zijn helemaal weg van off shoulder modelletjes met volants, geregen ‘western’ lintjes en spicy kant, en van fleurige prints voor je gipsy avondfeestjes, waar je in het gedempte licht van de lampions ongetwijfeld de hele nacht met je voeten in het fijne zand zal dansen. De trendy kleuren zijn warm, woestijnachtig of net dieprood, en passen bij de zwoele sfeer van de nacht.

3/ Bikini’s of badpakken worden nog mooier dankzij een glamoureuze riem met een ronde gouden gesp en roze oogringen. Maak de Ursula Andress in je wakker! De eenvoudige en tijdloze modellen zijn onze favorieten.

4/ Voor de hippe meiden die fan zijn van de offbeat look van de jaren 90: durf eens te mixen en te matchen, met high leg broekjes die je billen pimpen, en met fruitige, kleurrijke of dierlijke prints.

5/ Rood is in... Dit seizoen is het weer helemaal trendy. Wees gerust: niet Baywatch-style, maar veeleer sober en elegant. Je combineert de kleur met eilandbloemen, zoals in een tropische tuin, op een badpak met diep decolleté, die je troeven nog meer uitspeelt, ofwel gewoon effen, in alle eenvoud.

6/ Etam heeft echt aan alles gedacht, ook aan zij die geen zin hebben om zich om te kleden om naar het strand te gaan, of aan the morning after, die misschien een beetje ‘zwaar’ uitvalt, en die dan maar gewoon op een ligstoel aan het zwembad begint. We zijn dus zeer dankbaar voor hun stijlvolle ‘Bed-to-beach’-collectie: trek (‘s avonds, of zeer vroeg ‘s morgens?) een witte, lichte katoenen short met motieven of strepen aan, of een ruime broek die je rond je taille dicht knoopt. Of ga voor tunieken of jurkjes met pompons of met spannende taille (of niet) voor een mooier silhouet.

Op de website Etam.be vind je nog meer looks, maar ook lingerie en een elegante en geraffineerde collectie prêt-à-porter.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Etam.
www.etam.be