Shopping: 10x trends voor Beach Girls

Geüpdatet op 13 juni 2019 door ELLE Partner
Shopping: 10x trends voor Beach Girls

Beach don’t kill my vibe: ook in zee of op het strand toon je je van je stijlvolste kant met deze trendy looks. 10 trends voor in en rond het water. 

1. Jungle Fever

De tropische temperaturen brengen het jungledier in ons naar boven. En daar horen natuurlijk bikini’s met prints van palmbomen, luipaardmotieven, zebrastrepen ... bij. Ook de zonnebrillen gaan mee op safari. Roarrr.

2. Retro Glam

Laat de hoogdagen van de Côte d’Azur herleven met de badpakken en bikini’s in vintagestijl die hun inspiratie bij Brigitte Bardot en de golden sixties haalden: hoge taille, Vichy-ruitjes, push-uptopjes ... Je smokey eyes verstop je achter een cat eye-zonnebril of een hoed met zwierige boord.

3. Spelen met kleurblokjes

 

 

Waarom zou je je beperken tot één zomers kleurtje als je er drie of meer kunt combineren? Bikini’s en badpakken met color-blocking zijn ideaal voor wie het leven door een roze bril.

4. Eigenzinnig asymmetrisch

Bij de bikini’s en badpakken met asymmetrische look hebben links en rechts een geheel eigen karakter, maar ze vloeien wel harmonieus in elkaar over. Een bijzondere Gucci zonnebril verscherpt nog je eigenzinnige kijk op de wereld.

5. Light metal

Wie schittert het hardst deze zomer op het strand? Jij of de zon? Met bikini’s met shiny details en bijpassende zonnebril heb je in elk geval al een streepje voor. De echte diva gaat voor een volledige metallic look met een bikini of badpak in een shiny goud- of zilverkleur.

6. In de knoop

Het mag wat girlie zijn deze zomer. De bikini’s krijgen daarom strikjes en knopen mee – in het midden van de bikinitop, aan de zijkant van het broekje, of zelfs in het midden van een badpak. Een speelse zonnebril maakt de look helemaal af.

7. Dotjes van bikini’s

Helemaal terug van nooit echt weg geweest: de itsy bitsy teenie weenie polka-dot bikini. Het stippendessin blijft na al die jaren nog even schattig. Nostalgische zielen combineren die met een sixties zonnebril.

8. Ruche ruche

Ook na het zonnen ben je de queen van het strand met luchtige, goed zittende strandkledij. Ruches geven extra zwier en een seventies touch aan je outfit. En wat draag je daar anders bij dan een classic Ray-Ban zonnebril?

9. Meesteres van de zee

#MeToo-tijdperk of niet, claim het recht om er supersexy uit te zien en draag ongegeneerd bikini’s en badpakken met veters. Een zonnebril met spiegelglazen verhoogt aanzienlijk je wie-doet-me-wat-factor.

10. Ruche ruche

Hou je van een beetje actie op het strand: volley, badminton, petanque … ? Dan vind je wellicht een geschikte Calvin Klein bikini met hun nieuwste halterbikini’s. Je ogen bescherm je tegen de zon met een sportieve zonnebril.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met deBijenkorf.
www.deBijenkorf.be