GETEST: Nagellak die 2 weken blijft zitten

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
GETEST: Nagellak die 2 weken blijft zitten

GETEST-nagellak-die-2-weken-blijft-zitten-So-Polish_article_fullNagellak die 2 weken blijft zitten. Klinkt als muziek in de oren toch? So Polish, de nieuwe generatie nagellak belooft het alvast... tijd voor een test!

HOW TO?

Het aanbrengen gebeurt wel best in een erkend salon, vermits iedere laag So Polish nagellak even moet opdrogen onder de lamp. Na wat schoonmaakwerk en 2 laagjes nagellak zit de job erop en zien je nagels er werkelijk piekfijn uit. Dit alles nam exact 30 minuten in beslag!

Je nagels voelen super stevig aan en de lak glanst als nooit tevoren. Gedurende 5 dagen blijft de nagellak onberispelijk, tot ik met een brute beweging een valies optil en er een stukje van de nagellak afvalt. Mijn fout of de fout van de nagellak? Daar ben ik nog niet uit. Want de dagen erna, hier en daar ook een klein stukje nagellak dat het begeeft....

1

2

CONCLUSIE?

Het is een super-concept/idee, waar ik zeker en vast nog gebruik van zal maken, al was die belofte van '2-weken blijven' zitten niet van toepassing op mij. Moest ik iets discreter in mijn bewegingen zijn geweest, dan had de nagellak zeker een dikke week feilloos op mijn nagels gehouden.

Handig is ook dat je niets moet bijvijlen en dat de glans gedurende heel de periode blijft!

Voor het verwijderen volstaat het met een speciaal product over je nagels te gaan (je hoeft dus niet opnieuw naar het nagelsalon), de nagellak komt los en je kan hem verwijderen.

So Polish, beschikbaar in verschillende kleuren

Vanaf eind mei beschikbaar!

www.professionails.com

(AP)