Shopping: festival looks voor party people

Geüpdatet op 27 juni 2019 door ELLE Partner
Shopping: festival looks voor party people

Hop je deze zomer van beach party naar festivalweide, dan wil je voor elk muziekgenre een bijpassende dresscode. Speciaal voor fanatieke partycrashers stelde Zalando drie looks samen met de it-pieces van het moment. Met deze trendy headliners steel jij straks de show!

Cyclo chick

Het fietsbroekje enkel iets voor wielertoeristen? Nope. Elke fashionista weet intussen dat het koersbroekje hipper is dan ooit. Wie deze zomer in wil zijn, betreedt de Heilige Wei in een sportieve uitrusting met een hoog fun-gehalte. Trouwens, een zeemvel in het kruis helpt niet enkel tegen zadelpijn, maar zit ook lekker op elk festivalterrein.

Viva vintage

Nostalgische zielen kijken nu al uit naar Werchter Boutique met Fleetwood Mac als headliner. Jouw party dresscode: seventies flower power met een eigentijdse twist. Romantische, gebloemde jurk, losse trenchcoat, leren mesh schoenen en een hippie zonnebril, klaar! Peace teken in de lucht, bloemenkrans in het haar en dansen maar.

Jeans forever

Hiphop, rock of techno? Uit welke party scene je ook komt, met een total jeanslook blend je op elk festival. Grijp je colorblock jeansvest bij de kraag, haal je ripped jeansbroek uit de kast en eindig met een sporty top of crop T-shirt voor een streepje bloot. Dansbaar, draagbaar en helemaal Instacool. Who’s that girl?

Deze artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Zalando.
www.zalando.be