3x inspirerende festival looks

Gepubliceerd op 17 juli 2019 door ELLE Partner
3x inspirerende festival looks

Mode, daar zit muziek in. Maar omdat het ene muziekfestival het andere niet is, selecteerde Zalando voor elke affiche de perfecte outfit. Gezocht en gevonden: drie trending totallooks met 100% festivalgarantie. Get the party started.

Urban safari

Ben je van het onstuimige en ontembare type? Stem je feestlook af op je temperament met een mix van Tarzan & Jane en een vleugje Wild West. Ga voor een ripped jeansshort, een topje met luipaardprint en een losse jeansvest. Combineer met een paar stoere cowgirlboots of comfy sneakers en maak de tent onveilig. De festivalweide is jouw jachtterrein!

Cargo cool

De beige boilersuit – de garagistenoverall zeg maar – is nu al hét trendstuk van dit seizoen en wordt straks de zomerhit op elk festival. Een stoere jumpsuit is de onmisbare musthave voor partykids die het graag simpel houden. Combineer hem met een paar oldschool sneakers voor een no-nonsense look met tonnen attitude.

Metal rocks!

Hardcore rave girl of heavy metal freak? Een full-on metallic outfit overstijgt alle muziekgenres. Maak een oogverblindende entree en kroon jezelf tot Queen Bling met een zilveren maxi-jas, matching glitterhandtas en ditto make-up. Witte broek en easy-going sandalen dabei. Opvallen is de boodschap!

Deze artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Zalando.
www.zalando.be14,95 €