Shopping: Zo ga jij in stijl naar een communie- of lentefeest

Geüpdatet op 10 juni 2019 door ELLE België
Shopping: Zo ga jij in stijl naar een communie- of lentefeest

De lente is begonnen en het feestseizoen kan beginnen. Verwacht je binnenkort dan ook maar weer aan de uitnodigingen voor communie- of lentefeesten. Maar wat doe je nu eigenlijk aan naar zo'n gelegenheid? Voor dit soort feesten is er gelukkig geen dresscode en ben je vrij om te dragen wat je wil. Wij helpen jullie alvast op weg met enkele inspirerende items.

Jumpsuit

Veel kan je met een jumpsuit niet fout doen. Geef je jumpsuit een classy touch door hem te combineren met hakken en een clutch, of hou het eerder casual met een paar sandalen of sneakers onder.

 

Gebloemde maxi dress

Als er iets is dat we niet direct uit de mode zien verdwijnen, dan is het wel een leuke bloemenjurk. Hoewel je met een gebloemde jurk niet veel mis kan doen, raden we je toch aan om het simpel te houden door de jurk te combineren met neutrale schoenen.

 

 

Fancy blouse

Een goede blouse is ideaal voor elke gelegenheid, van een zakelijke lunch tot avondfeest. Gecombineerd met een kokerrok of leuke pantalon ben jij helemaal klaar om aan te schuiven aan de eettafel. Mag het iets minder formeel? Combineer jouw blouse dan met een jeans.

 

Lange rok

Geen zin om een broek of jurk te dragen? Kies dan eens voor een maxi skirt. Opteer een fleurige rok als eye-catcher, die je combineert met een simpele blouse/top en een paar hakken.

 

Kimono

Hoewel een kimono er soms kan uitzien als een badjas, kan het ook net die extra final touch geven aan jouw outfit. Heb je liever een simpel zijden model, of mag het toch iets kleurrijker? Wij geven je alvast een overzicht van de leukste modellen. Daarnaast is dit item geschikt voor elk seizoen.

 

(Stagiaire Kaat Monsieur)