Beauty tips: de eerste ontmoeting met je schoonouders

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
Beauty tips: de eerste ontmoeting met je schoonouders

Als je voor het eerst op bezoek gaat bij je schoonouders, wil je natuurlijk een goede indruk maken. Er bestaat jammer genoeg geen handleiding om dit spannende moment zonder kleerscheuren door te komen als jong paartje.

Je krijgt het al benauwd bij de gedachte iets verkeerds te doen of te zeggen. Stel je voor dat je een glas breekt … Of wie weet vinden ze je gewoon niet leuk? We hadden het erover met Linh, die de uitdaging vol vertrouwen en in schoonheid wil aangaan, met een beetje hulp van haar Double Wear foundation van Estée Lauder!

 

1/

Linh, verliefde blogger

Linh is 26. Overdag heeft ze een job in de communicatie, in haar vrije tijd blogt ze. Haar Instagram-account @minouderie is een aaneenrijging van onberispelijke looks en inspirerende reisfoto’s. Net geen drie jaar geleden ontmoette ze Benjamin. Het was liefde op het eerste gezicht! Ze beschrijft hem als de yin bij haar yang. Nu de relatie ernstiger wordt, is het stilaan tijd om kennis te maken met de schoonfamilie …

Op zo’n belangrijk etentje wil je je uiteraard zelfzeker voelen en je 100% op de gastheer en gastvrouw kunnen concentreren. Een frisse make-up die bestand is tegen stress en opvliegers is dan geen overbodige luxe!

elleesteelauder

2/

Tips voor een geslaagde make-up en zelfvertrouwen op een belangrijke gebeurtenis

Het belangrijkste is dat Linh zich op deze speciale dag goed in haar vel voelt en er naturel uitziet. Daarom raadde de lifecoach haar aan om vóór dit evenement een kort sportmoment in te lassen. De vrijgekomen endorfines zorgen meteen voor een kalmerend effect, dat een tijdje blijft duren!

De lifecoach stelde haar ook voor om bij dit etentje een outfit aan te trekken waarin ze zich zelfzeker voelt. Zo kan ze helemaal zichzelf blijven en toch laten zien dat ze dit bijzondere diner zeker op prijs stelt.

Double Wear foundation is gewoon geknipt voor Linh: het is de basis voor een volmaakte make-up en verleent haar een natuurlijke uitstraling. De lijn telt maar liefst 55 tinten: het was dus helemaal niet moeilijk om de tint te vinden die precies bij haar past.

Bovendien kun je spelen met de dekking en matte finish. De make-upartiest van Estée Lauder legt haar bijvoorbeeld uit hoe ze een meer glowy, minder dekkend effect kan bereiken door een druppeltje Advanced Night Repair-serum met haar vloeibare foundation te mengen. Met Double Wear wou Estée Lauder immers een foundation creëren die de persoonlijkheid van elke vrouw respecteert en ook perfect weerspiegelt. Meer heb je niet nodig om grootse gebeurtenissen vol vertrouwen tegemoet te zien!

elleestéelauder

3/

Meer zelfvertrouwen, het is bewezen

Talloze enthousiaste gebruikers vertelden hoezeer Double Wear hun zelfvertrouwen had vergroot. Daarop besloot Estée Lauder om hun beweringen ook te staven met wetenschappelijk onderzoek.

Estée Lauder sloeg de handen ineen met Neurons, een internationaal bedrijf dat actief is in de toegepaste neurowetenschap. Samen met Estée Lauder analyseerden ze de cognitieve impulsrespons op diverse emotionele triggers zoals stress, verveling, geluk en liefde bij meer dan 100 vrouwen in de leeftijdscategorie van 20 tot 50 jaar uit 5 verschillende etnische groepen. De resultaten waren verbluffend!

Het onderzoek wees uit dat 9 op de 10 vrouwen tot 300% meer positieve emoties ervaarden met Double Wear, en een afname in stress met 183% wanneer ze een selfie namen. Daarmee is het wetenschappelijk bewezen dat Double Wear vrouwen meer energie en zelfvertrouwen geeft en hen meer doet openstaan voor sociale interacties. Hun zelfvertrouwen was maar liefst verdubbeld dankzij Double Wear – what’s in a name?...

In alle omstandigheden die een beetje stress veroorzaken, zoals een eerste kennismaking met schoonmama en schoonpapa, is deze foundation de ideale bondgenoot om een natuurlijke en zelfzekere indruk te maken!

 

Ben je op zoek naar de perfecte foundation tint? Surf naar iciparisxl.be, of ga naar een ICI PARIS XL verkooppunt waar een schoonheidsspecialist je kan adviseren.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Estée Lauder.