10 vragen aan Hailey Bieber, het nieuwe gezicht van Superga

Gepubliceerd op 15 maart 2021 door Lore Ginneberge
10 vragen aan Hailey Bieber, het nieuwe gezicht van SupergaSuperga

Het iconische Superga, bekend voor haar minimalistische sneakers, strikt Hailey Bieber als ambassadrice. De klassieke schone en het tijdloze label vormen een match made in heaven.

Het is een onmogelijke opgave om Hailey Bieber te spotten op straat zonder geweldige outfit om het lijf. Het model weet als geen ander hoe je high-end items combineert met streetwear, en daar komen dikwijls sneakers aan te pas. Haileys nieuwe rol als ambassadrice voor Superga is haar dan ook op het lijf geschreven. Benieuwd naar haar favoriete schoen, styling tips en haar ultieme stijlicoon?

superga hailey bieber
Superga

Hoe zou je jouw persoonlijke stijl omschrijven?

"Ik weet niet of ik die kan definiëren. Deze vraag wordt me vaak gesteld, en de waarheid is dat mijn stijl zich voortdurend ontwikkelt en dat ik altijd nieuwe inspiratie vind."

Je stijl is cozy en sexy tegelijk. Wat is je favoriete look, accessoire of kledingstuk om met Superga sneakers te dragen?

"Ik hou echt van een goede baggy jeans met een paar Superga's. Je ziet dat in één look in de campagne, ik denk dat dat mijn favoriete look is."

Sneakers lijken tegenwoordig niet meer weg te denken uit de garderobe van vrouwen. Wat vind jij van de combinatie van klassieke, tijdloze outfits en gedurfde trends?

"Ik vind het geweldig. Ik heb het gevoel dat veel van mijn stijl bestaat uit het combineren van relaxte stukken met chiquere items. Bijvoorbeeld een joggingbroek met een paar hakken of een sexy zwart jurkje met sneakers."

Hoe kun je een sneaker zowel overdag als 's avonds dragen?

"Ik denk dat een sexy minijurkje met sneakers altijd een manier is om van dag naar nacht te gaan. Ik draag graag sneakers met jurken."

Superga 2630 Stripe
Superga

Wat is je favoriete stuk uit de collectie en hoe zou je het stylen?

"Ik ben helemaal verliefd op de nieuwe. Ik vind dat ze er geweldig uitzien met een jeans of met een biker short, een crop top en een oversized blazer. Een andere geweldige combinatie is met een oversized hoodie/sweatshirt gedragen als een jurk."

De Superga SS21-campagne is geschoten door Stevie Dance en gestyled door Gabriella Karefa Johnson. Hoe was de samenwerking met hen en wat voor imago wil je met deze campagne overbrengen?

"Werken met Stevie en Gab is letterlijk een droom. Het zijn twee vrouwen die ik echt bewonder en met wie ik een persoonlijke band heb. Als je omringd bent door mensen die je echt inspireren, zie je dat terug in de foto's en krijg je de beste beelden. Ik heb altijd het gevoel dat Stevie me helpt mezelf te pushen om mijn lichaam te bewegen en we krijgen altijd de coolste foto's."

superga hailey bieber
Superga

Wie is de vrouw die jouw stijl het meest heeft geïnspireerd?

"Rihanna, zeker weten. Ik ben geïnspireerd door haar stijl sinds ik een tiener was."

De Superga-campagne werd geshoot in NY, je geboortestad. Wat is je favoriete bezigheid als je in New York bent?

"Oh man, ik mis New York zo erg. Ik wou dat we er minstens de helft van het jaar woonden. Als ik thuis ben, ga ik graag terug naar al mijn favoriete plekjes, restaurants, coffeeshops, enz. Ik vind het zelfs heerlijk om gewoon rond te dwalen en niets te doen. Het goede aan het feit dat ik niet meer fulltime in New York woon, is dat als ik terugkom, ik meer waardering en bewondering voor New York heb."

We weten dat je van de zon en het buitenleven houdt. Superga is een Italiaans merk en Italië is een van de beste plekken ter wereld om je zomer door te brengen. Wat is jouw favoriete plek in Italië?

"De mooiste plek in Italië waar ik ooit ben geweest, is de kust van Amalfi. Daar hebben we een deel van onze huwelijksreis doorgebracht!"

Kun je ons één ding vertellen dat de meeste mensen niet over jou weten?

"Ik ben een beetje verlegen als ik mensen voor het eerst ontmoet. Het duurt even voor ik me op mijn gemak voel om mensen mijn persoonlijkheid op de juiste manier te laten zien. Ik denk dat mensen dat soms opvatten als onbeleefd of afstandelijk, maar de waarheid is dat ik gewoon een beetje gesloten ben en mezelf bescherm totdat ik me veilig genoeg voel om me open te stellen. Maar als dat eenmaal gebeurt, kan ik me niet meer afsluiten, hah!"