De Reebok x Gigi Hadid sportcollectie brengt je terug naar de nineties

Geüpdatet op 15 november 2019 door Laura Stynen
De Reebok x Gigi Hadid sportcollectie brengt je terug naar de nineties

Als je nog op zoek was naar dat allerlaatste beetje motivatie om te gaan sporten, dan hebben we goed nieuws voor je. Gigi Hadid en Reebok sloegen de handen in elkaar en in het resultaat loop je met plezier naar de gym!

Het is geen geheim dat sommige gezichten je merk beter doen verkopen en dat weten ze bij Reebok maar al te goed. Vorige maand nog bracht het merk een collectie met Victoria Beckham uit. Maar het staat niet stil bij de sportgigant, want er ligt alweer een capsule collectie op je te wachten.

Ditmaal nam topmodel Gigi Hadid de ontwerperstouwtjes in handen. Het resultaat is een door de nineties geïnspireerde collectie waarin Gigi's liefde voor fashion en sport samenkomen. Gehuld in colour blocking, opvallende strepen en old skool fits ben je bovendien helemaal mee met de athleisure-trend.

Eén van de highlights is ongetwijfeld de Gigi-versie versie van de iconische Aztrek sneaker, die haar doet denken aan haar jeugd. "Sport is altijd een groot deel van mijn leven geweest en veel lessen die ik erdoor leerde, hebben me geholpen in mijn persoonlijke en professionele leven. Ik denk dat deze schoenen zowat dat verhaal uitbeelden: de atleet die van mode houdt", aldus het topmodel.

Shopping

Onze favoriete stukken van de Reebok x Gigi Hadid collectie shop je hier.