De Reebok x Victoria Beckham lentecollectie is hier

Geüpdatet op 29 januari 2019 door Isabelle
De Reebok x Victoria Beckham lentecollectie is hier

Victoria Beckham zit niet stil. De Britse ontwerpster staat ondertussen al tien jaar aan de top en viert de tienerjaren van haar label met interessante collabs. Eerder dook ze de keuken in met niemand minder dan “onze” Pierre Marcolini, vandaag doet ze het met Reebok.

Het nieuws komt uiteraard niet onverwacht: Beckham en Beckham kondigden begin 2018 een langdurige samenwerking aan, waarvan we vorige zomer reeds de eerste vruchten konden plukken. Toen liet ze zich inspireren door nineties sportswear en de looks van basketbalicoon Shaquille O'Neal -de VB x Shaquille O’Neal collectie ontdek je trouwens hier.

Dit seizoen meer van Victoria Beckham zelf, die de mosterd bij haar eigen dubbelleven -ze verdeelt haar tijd tussen LA en Londen- haalde en het beste van beide steden combineerde: de sportieve Californian spirit met de Britse tailoring traditie. Het resultaat is een erg uitgebreide capsule geworden in zwarte, witte en orange tinten -hier en daar gepeperd met zilver, grijs en camel. Ingetogen en pittig, net als de ondertussen signature stijl van de voormalige Spice Girl. Die laatste bevestigt trouwens dat ze elk stuk hoogstpersoonlijk uittestte in de gym én in haar atelier, omdat de ontwerpen nu eenmaal bedoeld zijn om binnen en buiten de sportschool te kunnen dragen.

Wij lieten alvast ons oog op de sock sneakers, knaloranje backpack en comfy joggers vallen, wat is jouw favoriet? Ontdek hier de volledige collectie:

Pssst: de collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar op Reebok.be/Victoria_Beckham.

Meer interessante collabs? Mis zeker ook deze H&M x Eytys niet.