Fashion how to: Zo draag je de opvallende panty-trend

Gepubliceerd op 28 november 2018 door Maxine Detaellenaere
Fashion how to: Zo draag je de opvallende panty-trend

Vergeet minimalisme, zelfs wat je sokkenlade betreft. In your face panty's met bonte kleuren, speciale prints of zelfs logo's zijn helemaal nu.

Zwart is duidelijk niet the new black wat panty's betreft, want op de catwalk spotten we dit seizoen een waaier aan sokken en panty's die allesbehalve saai zijn. Denk maar aan de kanten gevalletjes bij Gucci, neon panterprint bij Tom Ford en bonte ruiten bij Richard Quinn.

Maar hoe draag je opvallende panty's nu dagdagelijks? Met deze tips zie je eruit om door een ringetje te halen:

Minimum: Pimp een neutrale outfit

Hoeft het voor jou allemaal niet te clownesk, maar wil je toch je outfit wat meer pizzazz geven? Of wil je rustig wennen aan het nieuwe maximalisme? Hou je outfit dan sober in neutrale kleuren zoals bruin- of grijsschakeringen en laat enkel je panty knallen met een opvallende kleur of  print.

Pint Embed Link

Pint Embed Link

Medium: Ga voor ton-sur-ton

Mag het voor jou wel wat gedurfder? Kies dan voor een monochrome outfit in een uitgesproken kleur en match je kousenbroek mt de rest van je look. Alle kleuren van de regenboog zijn toegestaan.

Pint Embed Link

Pint Embed Link

Pint Embed Link

Maximum: Laat alles lekker clashen

Kleur en prints zijn je tweede natuur en voor jou mag je outfit dan ook een echt statement maken. Lap in dat geval alle stijlregels aan je laars en mix 'n match tot je je droomlook hebt gevonden: ruiten, logo's, kant of primaire kleuren... more is more!

Pint Embed Link

Pint Embed Link

Nog op zoek naar een eye catching paar panty's? Dit zijn onze favorieten:

Zin in meer modetrends? Lees dan over de hot & happening prairiejurkjesseventies corduroy en welke herfsttrend je moet dragen volgens je sterrenbeeld.