Welke herfsttrend past bij jouw sterrenbeeld?

Geüpdatet op 26 oktober 2018 door Maxine Detaellenaere
Welke herfsttrend past bij jouw sterrenbeeld?

Sexy vinyl, romantische prairiejurkjes, in your face neon... deze herfst barst het van de uiteenlopende trends in het modebeeld.

Raak je er maar niet aan uit wat er nu het best bij jou past? Geen nood, verklap ons je sterrenbeeld en we vertellen je welke herfsttrend op je lijf geschreven staat.

1/

Ram: Neon

Voor jou niet te veel poespas, Ram. Jij bent vastberaden en je weet maar al te goed wat je wil. En deze herfst is dat fluokleurtjes. Lekker knallend en opvallend, ideaal voor een powervrouw als jij.

Pint Embed Link

Pssst... hier vind je onze neon-shopping.

2/

Stier: Luipaard

Luipaard is dit seizoen alomtegenwoordig en dat komt goed uit voor een sensueel teken als jij, Stier. Een vleugje van deze dierlijke print past perfect bij je zinnelijke karakter.

Pint Embed Link

Pssst... hier vind je onze luipaard-shopping.

3/

Tweelingen: pailletten bling

Tweelingen, jouw kwikzilveren natuur komt prachtig tot z'n recht in een paillettenkleedje. Aangezien je dol bent op feestjes, ben je er met deze trend van verzekerd dat je zal schitteren op de dansvloer.

sterrenbeeld, herfst, trend, mode, ruiten, slang, neon, terracotta

4/

Kreeft: Ribfluweel

Lieve kreeft, voor jou mag het lekker gezellig zijn, daarom is een stofje als ribfluweel het ideale materiaal om te dragen tijdens die cozy herfstdagen waar je het liefst binnen zit met een dekentje en een stomende tas chocolademelk.

Pint Embed Link

Pssst... hier vind je onze ribfluweel-shopping.

5/

Leeuw: eighties fever

De jaren tachtig waren het gedroomde tijdperk voor een zelfverzekerd sterrenteken als jij, Leeuw: blazers met indrukwekkende schouders, sterke kleuren en statement juwelen passen perfect bij een bosslady.

sterrenbeeld, herfst, trend, mode, ruiten, slang, neon, terracotta

6/

Maagd: kitten heels

Jij houdt het graag praktisch, Maagd, maar dat wil niet zeggen dat je er niet stijlvol kan bijlopen. Kekke kitten heels zijn een pak eleganter dan sneakers maar toch gemakkelijk genoeg om de hele dag op rond te lopen.

sterrenbeeld, herfst, trend, mode, ruiten, slang, neon, terracotta

Pssst... hier vind je onze kitten heel-shopping.

7/

Schorpioen: Vinyl

Bij jou is het alles of niets, Schorpioen, en dat geldt ook voor je kledingkeuze. Ofwel houdt je het girlie en braaf ofwel zorg je ervoor dat alle ogen op jou gericht zijn. Met een outfitje in vinyl lukt jou dat zeker.

Pint Embed Link

Pssst... hier vind je onze vinyl-shopping.

8/

Weegschaal: Terracotta

Kiezen is verliezen, dat weet je maar al te goed, Schorpioen. Maar met een kleur als terracotta in je kleerkast zit je gebeiteld, want niet alleen is het een erg herfsterige tint, het is ook dé seventies-kleur, en laat dit tijdperk nu net alomtegenwoordig zijn dit seizoen.

sterrenbeeld, herfst, trend, mode, ruiten, slang, neon, terracotta

9/

Boogschutter: slangenprint

Voor een avontuurlijke ziel als jij mag het best wel wat speciaal zijn, Boogschutter. Daarom is een opvallende slangenprint de ideale match voor jou deze herfst.

Pint Embed Link

10/

Steenbok: broekpak

Elegant en praktisch, twee woorden die je persoonlijke stijl perfect omschrijven, Steenbok. Gelukkig zijn broekpakken deze herfst weer helemaal in, enkel nog een mooi accessoire en een paar prachtpumps en je bent ready to go.

sterrenbeeld, herfst, trend, mode, ruiten, slang, neon, terracotta

Pssst... hier vind je onze kleurrijke kostuum-shopping.

11/

Waterman: Ruiten

Je onafhankelijkheid en vrijheid zorgen ervoor dat je een anarchistisch kantje hebt, Waterman. Daarom dat Schotse ruiten, die zo uit het punk-tijdperk kunnen komen, op jouw lijf geschreven staan.

Pint Embed Link

Pssst... hier vind je onze ruiten-shopping.

12/

Vissen: Prairiejurkjes

Er is geen grotere romantische ziel dan jij, Vissen, geen wonder dat de jurkentrend van deze herfst op jouw lijf geschreven staat. Met een beetje fantasie waan je je zo Catherine Earnshaw uit 'Wuthering Heights'.

Pint Embed Link

Pssst... hier vind je onze pionierjurkjes-shopping.

Kan je nog wel wat inzicht gebruiken? We voorspelden ook je ideale cocktail, de perfecte edelsteen en je soulmate volgens je sterrenbeeld.