3x de desserttafel van je dromen voor de feesten

Geüpdatet op 17 december 2020 door ELLE Partner
3x de desserttafel van je dromen voor de feesten

Lekkere zoetigheden, tedere momenten en heerlijke gebakjes om te delen. Dek de perfecte tafel om je favoriete gasten te ontvangen.

Sluit je ogen en beeld je het meest sprookjesachtige vieruurtje ooit in. Gouden bestek op een lichtroze tafelkleed, onberispelijk glanzende glazen, opgerolde servetten gestrikt met een stukje touw. Een feesttafel die het midden houdt tussen raffinement en eenvoud is uiteindelijk heel makkelijk te maken. Verse room, glazuur, coulis en een lekker kopje Nespresso-koffie doen de rest in dit magische decor.

1. De tafelaccessoires

Het geheim: enkele poederroze bloemen, kaarsen her en der op tafel gezet, de namen van de genodigden met pen op een gescheurd stukje papier geschreven. Nog wat leuke effen borden erbij … klaar!

2. De koffie

Variations Paris is Nespresso’s nieuwste limited edition assortiment, geïnspireerd door Parijse patisserie. Dompel je onder in de heerlijke warmte van een fijne koffie met het aroma van Macarons of Praliné. De composities hebben de blend van Nespresso Livanto als basis, gemaakt van zuivere arabica uit Latijns- en Midden-Amerika. Een evenwichtige melange, een geroosterde gekarameliseerde noot, een nieuwe stijl met franse touch. Voor wie de pure smaak van koffie verkiest is er de espresso Paris Black, vol, onversneden – zoals de lichtstad wanneer de avond valt. Voor elk van die smaakbommetjes ontwierp India Mahdavi een aluminium capsule. De Iraanse architecte/designer is het brein achter enkele van de meest iconische interieurs van nu, zoals Sketch Gallery in Londen, Le Grand Restaurant van Jean-François Piège in Parijs en APT in New York. Het raffinement wordt immers doorgetrokken in de unieke haute-coutureverpakking. So chic.

3. De kopjes

India Mahdavi ontwierp voor Nespresso een assortiment luxeaccessoires. Zoals deze kopjes, geïnspireerd door de vorm van een koffieboon. Ze zijn verrassend elegant: fluweelzacht en rond, mat aan de buitenkant en met een glanzende vleeskleur aan de binnenkant.

Volg Nespresso op Instagram.  

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Nespresso.
www.nespresso.com