Dit heb je gemist op het ELLE x Monki in-store event in Antwerpen

Geüpdatet op 8 november 2018 door ELLE Partner
Dit heb je gemist op het ELLE x Monki in-store event in Antwerpen

ELLE en Monki organiseerden op 4 oktober een onvergetelijk shopping en styling event in de Monki flagship store in Antwerpen. Dit heb je gemist:

Met zijn unieke combinatie van Scandinavisch cool en Aziatische street style is Monki helemaal mee met de huidige trends en doet het menig modehart sneller slaan. Monki durft, en inspireert vrouwen overal ter wereld om te experimenteren met nieuwe stijlen en krachtige statements. Want het merk gelooft dat er een kleine Monki op elk van onze schouders rust, die ons influistert om te dromen en te doen. De kernmissie van dit Zweedse modemerk? Vrouwen overal ter wereld zich fantastisch goed laten voelen!  De ELLE-lezeressen stonden dan ook al vroeg massaal aan te schuiven om de allerlaatste collectie  te ontdekken in combinatie met een stevig feestje.

ellemonki

Fashion goeroes Sarah Dimani en Monica Ho lieten hun stylingtips los op  de aanwezigen en duwden onze lezeressen in een gloednieuwe outfit voor de camera van fotografe Felicia Van Ham. Tussen het passen door was er tijd om tips uit te wisselen met andere stijlgoeroes en bij te babbelen over hun favoriete flared jeans, faux fur jassen en fanny packs.

De aanwezigen werden verwend met drinks, hapjes en sweets. De gedachte aan de Mango sticky rice, Vegan Vietnamese salad en Total tofu doen ons nog steeds watertanden. Want wie kan er weerstaan aan zo veel roze lekkers? DJ Bibi Seck draaide de plaatjes en zorgde zo voor het betere catwalk gevoel. Wij hadden tot de vroege uurtjes kunnen passen, proeven en feesten.

Blije gezichten en blije Monki harten. De aanwezige fashionliefhebbers gingen met volle shoppingzakken en een gerust modehart de deur uit. Klaar om de looks die je hier zag te shoppen? Rep je naar de Monki store en scoor jouw nieuwe look voor het najaar!

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Monki.
www.monki.com