Dit heb je gemist op het ELLE x Monki in-store event in Antwerpen!

Geüpdatet op 12 Oktober 2018 door Commercieel team
Dit heb je gemist op het ELLE x Monki in-store event in Antwerpen!

Het ELLE x Monki shopping en styling event op 4 oktober gemist? Geen paniek, je leest er alles over op ELLE.be en haalt in de Monki store je schade in.

De ELLE-lezeressen stonden al vroeg massaal aan te schuiven en verheugden zich op nieuwe Monki looks in combinatie met een stevig feestje.

Monki_opening_antwerpen

Fashion goeroes Sarah Dimani en Monica Ho lieten hun stylingtips los op de nieuwe Monki collectie, en duwden onze lezeressen in streetwise outfit voor de camera van fotografe Felicia Van Ham.

Monki durft, en inspireert fashionista's zoals wij om te experimenteren met nieuwe stijlen en krachtige statements. Want het merk gelooft dat er een kleine schattige Monki op elk van onze schouders rust, die ons influistert om te dromen en te doen.

Monki_opening_antwerpen

De flagship store in Antwerpen vormt een prachtige set voor elke fashionista die klaar is om nieuwe stijlen en looks te ontdekken. De nodige bling, pink en glitter doen ons modehart sneller slaan.

Fit in or stand out? Dat doe je met Monki labels als Trend, Girl of Bazaar. Scandi Cool, Indie of Asian Minimalism? Onze lezeressen shopten de stijl die hen op het lijf geschreven is.

Monki_opening_antwerpen

Tussen het passen door is er tijd om tips uit te wisselen met andere stijlgoeroes en bij te babbelen over de nieuwe Monki collecties.

Black is back, and so is leather. Combineer met een faux fur statement coat, en je streetstyle is meteen instaproof.

Fun, girl power en urban zitten in het DNA van onze lezeressen. Ze voelden zich meteen thuis voor de spiegels van de Monki store. Passen, chillen of inspiratie opdoen bij andere Monki girls, de avond was een hit.

De aanwezige fashionista’s werden verwend met hapjes en sweets. De gedachte aan de Mango sticky rice, Vegan Vietnamese salad en Total tofu doen ons nog steeds watertanden.

Monki_opening_antwerpen

Want wie kan er weerstaan aan zo veel roze lekkers? Wij hadden tot de vroege uurtjes kunnen passen, proeven en feesten.

Monki_opening_antwerpen

DJ Bibi Seck draaide de plaatjes en zorgde voor het betere catwalk gevoel. Want in je nieuwe Monki outfit ligt de dansvloer aan je voeten.

Gespot: de fanny pack op de dansvloer.

Monki_opening_antwerpen

Blije gezichten en blije Monki harten. De aanwezige shopaholics gingen met volle shoppingzakken de deur uit.

Klaar om de looks die je hier zag te shoppen? Rep je naar de Monki store en scoor jouw nieuwe look voor het najaar!

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Monki.
www.monki.com