Labellov houdt Super Sale: scoor tassen van Chanel, Delvaux en Gucci aan – 80 %

Geüpdatet op 9 oktober 2019 door Laure Vandendaele
Labellov houdt Super Sale: scoor tassen van Chanel, Delvaux en Gucci  aan – 80 %

Al een tijdje op zoek naar de desginerhandtas van je dromen? Volgende week kun je je slag slaan tijdens de Super Sale van pre-loved webshop Labellov.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: eindelijk met die ene handtas van Chanel, Delvaux, Prada of Christian Dior de deur uit wandelen. Liefhebbers van luxe-items aan (sterk) verlaagde prijzen moeten volgende week in Antwerpen zijn. Daar vindt de halfjaarlijkse 'Super Sale' van Labellov plaats, hét evenement bij  uitstek om kleren en accessoires van de grootste designers aan schappelijke prijzen (tot wel 80 % korting) te scoren. Onder meer in de aanbieding: Belgisch design van Delvaux, Italiaanse logomania door Gucci en Fendi, vintage reiskoffers van Louis Vuitton, Dior monogram prints, iconische quilted flap bags van Chanel, en een uitgebreid aanbod aan schoenen en kledij van grote designers. Het loont ook zeker om een bezoek aan de showroom te brengen, want tijdens deze editie worden er in de winkel ook heel wat designerkledij en schoenen aangeboden die niet via de website te verkrijgen zijn.

Heb je zelf een mooie handtas of bijzonder accessoire dat je niet meer draagt? Laat je designer items dan geheel gratis schatten door een van de Labellov experts en schenk je kostbare tas of juweel op die manier een tweede leven.

labellov super duper sale accessoires handtassen

Labellov is al jaren dé online place-to-be om luxe accessoires, van handtassen tot juwelen, aan interessante prijzen te scoren. Ook wie van zijn/haar Chanel, Delvaux of Gucci spullen af wil, kan de online verkoop aan de webshop over laten. Vorig jaar kreeg het luxe tweedehandsconcept een eigen winkel in Antwerpen.

Praktische info

dinsdag 15 oktober 10u - 20u
woensdag 16 oktober 10u - 20u
donderdag 17 oktober 10u - 18u
vrijdag 18 oktober 10u - 18u
zaterdag 19 oktober 10u - 16u

Adres:
Verlatstraat 15, 2000 Antwerpen.

www.labellov.com