Trend alert: dit was dé kleur van Oslo Fashion Week

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE België
Trend alert: dit was dé kleur van Oslo Fashion Week

Associeer je Noorwegen met grijs, kil en saai? Dan zullen deze streetstyle looks van de Oslo Fashion Week je vast verbazen.

Net als op de Kopenhagen Fashion Week zien we grote veranderingen in Scandinavische mode. Waar de Noorderse fashionista's ooit braaf en minimalistisch gekleed gingen, gaan ze nu all the way met opvallende looks en kleuren. Ook op Olso Fashion Week zien we deze trend, wat een vrolijk resultaat opleverde in de Noorse straten.

Toch was er één kleur massaal te zien, van mantelpakken, tot broeken en trenchcoats, roze was werkelijk o-ver-al. Eigenlijk is deze kleur al een tijdje trendy, denk maar aan het millenial pink, een lichte tint roze genoemd naar de cool kids van deze generatie. In Oslo kozen de streetstyle fashionista's echter voor zeer uiteenlopende tinten, van suikerspin tot fuchsia. Oordeel vooral zelf.

Heb je de roze microbe te pakken? Deze kleur blijft het goed doen komend seizoen, reden te meer dus om je volledig te laten gaan. Shop hier de leukste items in jouw favoriete tint.

(stagiaire Lore Ginneberge)