Trend Alert: 6 Kledingmerken voor matching moeder en dochter outfits

Geüpdatet op 14 augustus 2018 door ELLE België
Trend Alert: 6 Kledingmerken voor matching moeder en dochter outfits

Luxe kinderkleding is the next big thing in de modewereld. Gelukkig zijn er ook betaalbare merken die deze trend volgen.

Onder het motto twinning is winning, verzamelden we de leukste labels waar je matching outfits kan shoppen voor jou en je kroost.

1/

Gucci

beyonce blue gucci matching outfits

Beyoncé droeg vorig jaar al een passend Gucci-jurkje met dochter Blue, geen wonder dus dat deze trend een hit werd. Bij Gucci vind je nog steeds de mooiste matching outfits, perfect voor fans van luxueuze kinderkleding.

2/

Dolce & Gabanna

dolce_gabanna matching outfits kinderen

Ook Dolce & Gabanna brengt elk seizoen een resem identieke jurken uit voor je dochter en jou. De kleedjes zijn erg opvallend, waardoor iedereen meteen weet dat jullie bij elkaar horen. Voor wie all the way wilt gaan: Dolce & Gabanna verkoopt ook matching outfits voor jongens en mannen.

3/

Mint & Berry

mint en berry matching outfits moeder dochter

Dit Berlijnse label heb je vast al op Zalando zien verschijnen, maar wist je dat er sinds vorig jaar ook een kindercollectie bestaat? Vaak zijn de kledingstukken voor vrouwen en kinderen gemaakt in dezelfde print. Zo kan je matchen met je kroost, zonder er identiek uit te zien. Bovendien kan je bij Mint & Berry zachte prijsjes verwachten.

4/

JBC

jbc family stories matching outfits

Ook Belgische merken doen mee met de matching trend. JBC brengt zelfs een collectie uit voor de hele familie. Hoewel wij zouden passen voor een gecoördineerde koppeloutfit, moeten we toegeven dat de kinderkleding er best schattig uitziet.

Je vindt de hele JBC Family Stories hier.

5/

Raine Rocking Ballerina's

raine_rocking ballerinas mama dochte matching outfits

Raine is een Nederlands label,  opgericht door ondernemer slash mama Cindy van Leuven. Cindy van Leuven inspireerde zich op de beroemde ballerina Raine. Dit vertaalt zich volledig in de collectie, die vooral bestaat uit matching truien met leuke teksten en schattige rokken in tule.

6/

 

BKNBZ

bknbz bikini matching moeder dochter

Zelfs op het strand kan je matchen met je mini me, want BKNBZ  - afkorting van Bikini Ibiza - biedt identieke zwemkleding aan voor kinderen en volwassenen. Bovendien zijn de bikini's schattig voor kleine meisjes, maar sexy genoeg voor de mama's. Shop hier deze matching bikini's.

 

Bekijk ook de meest stijlvolle Instagram kids of shop verder in de coolste kinderwinkels in Antwerpen.

(stagiaire Lore Ginneberge)