Dit is het populairste label van Instagram

Geüpdatet op 29 augustus 2018 door Isabelle
Dit is het populairste label van Instagram

Prints, zwierige ontwerpen, diepe decolletés en héél veel fotogenieke fans: maak kennis met Réalisation Par, het populairste modelabel op Instagram!

Je weet dat je goed bezig bent wanneer je niet één, maar twee zomers na elkaar achter hét populairste kledingstuk van Instagram zit. Dat is wat het Australische label Réalisation Par, uit de grond gestampt door BFF’s Alexandra Spencer en Teale Talbot, overkomt. Het merk is amper drie jaar oud, maar nu al favoriet van it-girls over de hele wereld. New-Yorkse cool girls, sexy françaises en normcode Zweedse babes zweren bij de dromerige lolita looks van het label. Twee zomers geleden bleek de Diana Red Star Dress niet uit onze feed weg te slaan, dit seizoen is de Naomi Skirt, een wrap skirt met luipaard print, aan de beurt. Werkelijk iedereen siert haar heupen met het stukje stof en dat wordt gretig gedeeld. Sollicitatie in modeland in het vooruitzicht? Deze rok zou wel eens een héél goed idee kunnen zijn… Zo draag je het:

Een kijkje in de webshop van Réalisation Par leert ons dat er nog veel meer moois te rapen valt bij dit al bij al betaalbare label, dat haast al haar ontwerpen in zijde laat vervaardigen. Heb je een kwartiertje? Winkelmandje vullen maar!

(Pst: maak meteen ook je look af met de Bomba, Instagrams allerpopulairste hoed en de beach trends die volgens Pinterest onmisbaar zijn deze zomer...)