Dompel je onder in de wereld van beauty tijdens de Beauty Experience Day

Gepubliceerd op 16 juli 2018 door Laure Vandendaele
Dompel je onder in de wereld van beauty tijdens de Beauty Experience Day

Vier beautyexperten slaan de handen in elkaar en organiseren op vrijdag 20 juli een allereerste Beauty Experience Day. Liefhebbers en nieuwsgierigen ontdekken er tijdens verschillende workshops alles wat je moet weten over make-up, huidverzorging, parfum en face yoga.

Noemt u zichzelf een beautyliefhebber? Dan moet je aanstaande vrijdag in Duinbergen zijn. Daar geven vier beautyexperten tijdens de allereerste Beauty Experience Day verschillende workshops over make-up, huidverzorging en parfum. In groepjes van maximum 10 personen ontdek je tijdens 4 workshops het effect van DNA & lifestyle op je huid, hoe je een geschikt parfum vindt, hoe je meer uit je make-up haalt en hoe je je huid op een natuurlijke manier strak & stevig kan houden. Spoiler: met face yoga!

Op het einde van de dag keer je huiswaarts met een hoop nieuwe kennis, insidertips en een mooie goodiebag met productjes van onder andere La Favo, Jusré en Marie-Stella-Maris.

Huidverzorging door dr Barbara Geusens

beauty experience days barbara geusens nomige

Barbara vertelt hoe je huid werkt en wat het belang is van de juiste verzorging en de invloed die je DNA en lifestyle hebben op je huid. Je kan ter plaatse een DNA-test  doen om te ontdekken wat je huid écht nodig heeft.

Barbara Geusens is bio-ingenieur met twee masters in medische biotechnologie en een doctoraat in de dermatologie. Ze is de oprichter van Nomige, huidverzorging op maat van je DNA. www.nomige.com

1/

Make-up atelier door Kim Maes

beauty experience days knokke kim maes blos shop

Voor een frisse, natuurlijke make-up heb je slechts enkele producten in de juiste tinten nodig. Kim leert je hoe je met een paar goed gekozen producten zowel een natuurlijke make-up als een glamoureuze look  kan creëren.

Kim Maes werkt als visagiste en is het brein achter Blos, een webshop gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica. www.blos-shop.com

2/

Parfuminititatie door Sofie Albrecht

beauty experience days knokke sofie albrecht parfumdokter

Net zoals met wijn moet je de basics kennen om het juiste parfum te kunnen kiezen. Je leert de verschillende parfumfamilies van elkaar onderscheiden en ontdekt waar je voorkeuren liggen. Zo kan je parfum als onzichtbaar accessoire gebruiken om een bepaalde indruk te maken.

Sofie Albrecht is beautyjournaliste en auteur van Parfumwijzer. Als parfumdokter geeft ze consultaties, workshops en lezingen.

3/

Face yoga door Anne Roggen

beauty expercience days knokke anne roggen face yoga

Hip in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, maar in België is face yoga nog onbekend. Anne leert je hoe je met een kleine dagelijkse inspanning je gezicht strak en glad kan houden voor een jeugdige uitstraling.

Anne Roggen beoefent al meer dan 20 jaar facebuilding. Ze schreef het boek ‘Hou je gezicht fit’ en geeft workshops. www.anneroggen.be

De allereerste editie van de Beauty Experience Days vindt plaats op vrijdag 20 juli van half 10 tot 16 u op een privé locatie in Duinbergen (Knokke). Tickets kosten 100 euro p.p., inclusief lichte lunch, versnaperingen en goodie bag. Tickets via beautyexperiencedays.eventbrite.com.