Festivalverslag: Dit was Primavera Sound 2018

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE Partner
Festivalverslag: Dit was Primavera Sound 2018

Zon, zee, strand en fenomenale optredens... vier dagen Primavera Sound Festival, een betere start van onze festivalzomer konden we ons niet indenken. Samen met SEAT, strategische partner van het festival, trokken we richting de Catalaanse hoofdstad voor een vierdaagse vol SEAT-activiteiten en steengoede muziek.

Voor we de ‘festivalweide’ betreden, ontdekken we eerst de gloednieuwe SEAT Ibiza met BeatsAudioTM, terwijl we genieten van een customized cocktail en een stevige dj-sessie want ‘Life’s too short for bad music’. Daarna trekken we naar het festival om te genieten van de ijle, mysterieuze muziek van Björk , klasbak Nick Cave en zijn Bad Seeds te aanschouwen en als afsluiter de nacht in te dansen op Mano Le Touch en Marcel Dettmann.

Na al dat feesten kunnen we wel wat relaxatie gebruiken. Na een verkwikkende detox-massage zijn we opnieuw uitgerust en klaar om wat rond te cruisen doorheen de bepalmboomde straten van Barcelona met de SEAT Arona, terwijl onze favoriete playlist door de boxen schalt. Daarna is het tijd voor deel twee van onze zalige verwendag want we worden door een haar- en make-upteam professioneel klaargestoomd voor de SEAT party aan het rooftopzwembad van het hotel – kwestie van er weer een beetje presentabel uit te zien voor onze laatste festivalavond.

We eindigen in schoonheid met fenomenale concerten van The Arctic Monkeys, hiphopper A$AP Rocky en de sympathieke Nieuw-Zeelandse popprinses Lorde, - in een euh, intrigerende babydoll slash baljurk. Maar ook naast het podium spotten we tijdens het festival heel wat opvallende looks. Daarom een overzicht van de meest in het oog springende festivaloutfits op Primavera Sound 2018:

Lees ook: Coachella Style: 60 accessoire-ideeën voor een on trend festivalzomer en Trend Alert: Dit wordt de haartrend voor festivalzomer 2018

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Seat.
http://nl.seat.be/