Coachella style: 60 accessoire-ideeën voor een on trend festivalzomer

Gepubliceerd op 2 mei 2018 door Lorena Ferro en Maxine Detaellenaere
Coachella style: 60 accessoire-ideeën voor een on trend festivalzomer

Lang vervlogen is de tijd dat je festivalgarderobe uit een oude jeansshort, een versleten hoodie en een paar kaki regenlaarzen bestond. Vandaag zien vele festivalgangers eruit alsof ze net uit de reclamecampagne van een on trend boho merkje zijn gebuiteld. Zie je er ook graag fashionable uit op de festivalweide? Wij verzamelden de leukste accessoire-ideeën voor je perfecte festivallook.

Metallic tattoo’s

Kies voor gouden en/of zilveren tijdelijke tatoeages in geometrische vormen. Staat prachtig in combinatie met rinkelende arm-of enkelbandjes of bij een top met een open rug.

Hoofdjuwelen

Geen zin om je druk te maken over je kapsel? Laat je lokken lekker los en voeg een hoofdjuweel toe. Chic en o zo eenvoudig.

Statement ringen

Niet alleen statement oorringen zijn du moment, ook een overdaad aan ringen in zilver, goud of turquoise staan prachtig bij je boho-festivallook.

Hoeden met een brede rand

Tijdens de zomer kan het best wel warm worden - zelfs in ons kikkerlandje - en wanneer urenlang in de zon staat/danst tijdens het optreden van je favo band of dj kan een zonneslag wel eens dichterbij zijn dan je denkt. Oplossing: een coole hoed die je niet alleen beschermt, maar je ook erg leuk staat.

Lichaamsjuwelen

Waarom zou je het houden op de klassieke armbanden of kettingen als je je hele lichaam kan versieren met juwelen? Think out-of-the-box!

Boho-tassen

Op een festival heb je natuurlijk ook een tas nodig waar je je gsm, zonnecrème en beauty-essentials in kwijtkan. Hou het fashionable met een boho-tas met franjes en studs.

Opvallende zonnebrillen

Onmbisbaar tijdens het zomerseizoen: zonnebrillen. Pssst: bekijk ook zeker onze shopping met zonnebrillen die perfect bij jouw gezicht passen.

Eye-catching kettingen en chokers

Heb je een top of kleedje met een diep decolleté in gedachten? Maak je outfit af met een nineties choker, een sjaaltje of een overdaad aan kettingen met bedeltjes en kralen.

Pssst: bekijk ook deze Coachella-festivaltrends en dé haartrend: geografische juwelen.