Dierenliefhebber? Zo raak je verlost van al dat haar

Geüpdatet op 17 december 2020 door ELLE Partner
Dierenliefhebber? Zo raak je verlost van al dat haar

Ben jij ook dol op je huisdieren, maar niet op hun vervelende haren in je huis? Goed nieuws: met de nieuwe AEG CX7 Animal-stofzuiger maak je in geen tijd komaf met honden- en kattenhaar!

Een stofzuiger die je het leven makkelijk maakt!

Stofzuigen? Er bestaan wel leukere bezigheden! Gelukkig verandert het innovatieve AEG onze kijk op schoonmaken radicaal! De CX7 Animal-stofzuiger heeft een design dat gezien mag worden en bestaat in ultratrendy kleuren (Mahogany Bronze, Ebony, Metallic Sand enz.). Bovendien is hij speciaal ontworpen om je het leven makkelijk te maken. Ideaal voor een snelle, maar grondige schoonmaakbeurt!

Ons geheime wapen

Het Instant Clean-assortiment was op vele vlakken zijn tijd vooruit en zei bijvoorbeeld als eerste het snoer vaarwel (gedaan met struikelen!). Vandaag gaan de innovaties echter nog veel verder. De geïntegreerde kruimeldief is een zegen voor ouders met jonge kindjes (tenzij je natuurlijk een hond hebt die voor kruimeldief speelt ...). Deze 2-in-1-stofzuiger is ultrapraktisch: voor grassprietjes die zich op miraculeuze wijze een weg naar binnen banen, ontbijtgranen die de wetten van de zwaartekracht tarten of een schoon werkvlak voor een geïmproviseerd aperitiefje met onverwachte gasten.

De ideale gezel voor baasjes

Nog een interessante troef is het speciale mondstuk dat komaf maakt met haren in de sofa, op het tapijt, onder het bed en overal waar ze niet welkom zijn! De AEG CX7 Animal is speciaal ontworpen om paal en perk te stellen aan deze lijdensweg bij elke seizoenswisseling. Deze stofzuiger is dé oplossing waar we allemaal op zaten te wachten. En dan hebben we het nog niet gehad over de BrushRollClean-technologie! Met een eenvoudige pedaal haal je moeiteloos vezels en haren uit de borstel. Bovendien is de stofzuiger voorzien van ledlampjes. Zo zie je geen enkel stofje over het hoofd onder je meubels, tot in de verste uithoeken van je huis (de stofzuiger heeft overigens een draaihoek van 180°!). Doe daar nog eens batterijen bij die lang meegaan en in slechts vier uur weer opgeladen zijn (zodat je kunt stofzuigen wanneer JIJ dat wilt!) ... en voor je het weet wordt stofzuigen zelfs een plezier!

Alle eigenschappen van deze topstofzuiger vind je terug op www.aeg.be.

 

Deze rubriek kwam tot stand in nauwe samenwerking met AEG.