Dit waren de hoogtepunten van de Billboard Music awards 2018

Gepubliceerd op 22 mei 2018 door Maxine Detaellenaere
Dit waren de hoogtepunten van de Billboard Music awards 2018

Dit weekend vonden de Amerikaanse Billboard Music Awards plaats in Las Vegas, met een star-studded rode loper en opmerkelijke optredens. Wij zetten de hoogtepunten van het event op een rijtje.

Taylor Swift verscheen voor het eerst in lange tijd op een awardshow, en hoe. Ze maakte haar opwachting in een very on trend lila jurk van Versace. De Bad Blood-zangeres mocht ook enkele beeldjes mee naar huis nemen. Ze sleepte de award voor 'top female artist' en 'top selling album' in de wacht, waarvoor ze haar fans uitgebreid bedankte.

Christina Aguilera en Demi Lovato brachten dan weer een indrukwekkende liveversie van hun kersverse duet Fall in line, uit Xtina's nieuwste album Liberation. De blondine verscheen trouwens opnieuw behoorlijk au naturel op de rode loper. Zou haar bareskinned Paper Magazine-cover dan toch een nieuw tijdperk hebben ingeluid voor de Dirrty-zangeres?

Ook Janet Jackson is terug van weggeweest, na negen jaar van onze beeldschermen te zijn verdwenen . Ze werd als eerste zwarte vrouw geëerd met de Icon Award, een historisch moment. Jackson bewees dat haar moves nog altijd even smooth zijn met een zwoel optreden gehuld in een gouden outfit met dijhoge laarzen.

It-girl Dua Lipa verkoos dan weer een gigantische flamingo als zitplaats tijdens haar performance van haar razend populaire New Rules.

Een laatste hoogtepunt tijdens deze editie was de comeback van nineties-fenomenen Salt-N-Peppa en En Vogue. De twee groepen verblijdden het publiek met een meezingmedley van hun grootste hits Push It, Shoop en Let's Talk About Sex.

Dit waren de opvallendste looks op de rode loper: