Zo wordt de favoriete handtas van Meghan Markle gemaakt

Gepubliceerd op 14 mei 2018 door Laure Vandendaele
Zo wordt de favoriete handtas van Meghan Markle gemaakt

Meghan Markle is fan van het Schotse luxe lederwarenhuis Strathberry en werd al meermaals met hun stijlvolle handtassen gefotografeerd. Het mag dan ook geen verrassing heten dat de tasjes sindsdien als zoete broodjes over de toonbank gaan.

Het Schotse handtassenlabel Strathberry mocht aan den lijve ondervinden hoe sterk het 'Meghan Markle' effect kan zijn. Sinds de aanstaande hertogin kort na haar verloving met een wijnrode tote bag van het huis  gefotografeerd werd, groeide de tas uit tot een bestseller. Ook de groene East/West Mini handtas is bijna permanent uitverkocht sinds Markle ermee gespot werd.

Om het nakende huwelijk te vieren deelt het in 2013 opgerichte Srathberry nu een video met de making off van de populaire, tot 'Meghan Markle Bag', omgedoopte handtas. Het duurt niet minder dan 20 uur om de met de hand gemaakte tas in elkaar te zetten. De handtas wordt in de bergen van Spanje gemaakt en kost je - wanneer je er eentje te pakken krijgt - zo'n 560 euro.

Meghan Markle is lang niet de enige beroemdheid waarnaar een handtas genoemd werd. Ontdek hier alle it bags van de sterren.

meghan markle mini tote strathberry

 

midi tot bag strathberry meghan markle
De Midi Tote Bag van The Strathberry werd meteen een bestseller