Comfy bodywear getest door model Romi en creative Elisabeth Ouni

Gepubliceerd op 30 april 2018 door ELLE OS Foto’s: Felicia van Ham
Comfy bodywear getest door model Romi en creative Elisabeth Ouni

Simple, sleek & sophisticated: drie codewoorden voor S by sloggi, het nieuwe premium sublabel van het lingeriemerk. Brussels model Romi Van Renterghem (en ELLE cover girl!) en Oostendse DJ/creative director Elisabeth Ouni belichamen de collectie en showen hun favoriete items.

Simple, sleek & sophisticated: drie codewoorden voor het nieuwe premium sublabel van sloggi . S by sloggi is kwalitatief hoogstaande maar comfortabele bodywear, perfect om heerlijk thuis in rond te hangen op een vrije dag. En stel dat je ‘s avonds toch uit wil, past het ook ideaal onder je avondlook.

De S by sloggi-collectie is superzacht met nauwaansluitende pasvormen. De lingerie voelt bijna aan als een tweede huid en onzichtbaar onder strakke kledij. Sommige stukken als het topje, de beha's met voorgevormde cups en hipsterslipjes zijn afgewerkt met kant, waardoor het basic ondergoed toch een luxe-feel krijgt.

Bekijk hieronder hoe Romi en Elisabeth de collectie dragen en lees over hun favoriete items.

 

 

Zou je graag dagelijks geïnspireerd worden door de producten van sloggi ? Volg sloggi op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!  

Dit is artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met sloggi