Wij vonden de loft van je dromen

Geüpdatet op 17 december 2020 door ELLE Partner
Wij vonden de loft van je dromen

Of je nu wilt huren of kopen ... Je stuit altijd op dezelfde beperkingen. Met een krap budget, een onbuigzame lijst met criteria en de vele plaatjes van droomhuizen die je overal tegenkomt is het niet gemakkelijk om je ideale woning te vinden. Maar gelukkig ontdekten wij Home Concept, de vastgoedpromotor die je vlotjes doorheen je zoektocht naar je perfecte home sweet home loodst!

Er wordt gezegd dat we worden geboren met een baksteen in de maag. En dat is niet uit de lucht gegrepen. We kunnen er zelfs verliefd op worden! Bakstenen doen ons dromen van een gezellige thuis, een zorgeloze toekomst en eindeloos veel mooie dagen. Twee slaapkamers, grote volumes en veel licht, en dat op een groen eiland in een hippe wijk in Brussel … Klinkt dit je als muziek in de oren? Eén blik op de plannen en de vlinders in je buik doen je zo naar Home Concept fladderen!

Cozy living

In Etterbeek, in het kloppende hart van een van de meest bruisende buurten van de hoofdstad, ligt deze loft van meer dan 200 m², op de gelijkvloerse verdieping van een volledig vernieuwd gebouw. Gaat je hart al sneller slaan? Het licht stroomt er binnen door de grote ramen en betovert de kamers van deze duplex met een gelukzalige zachtheid. Binnen versmelten edele en ruwe materialen. Buiten treffen we de natuur aan, midden in de stad. Parket en struiken komen hier samen om dit luxueuze en verbluffend uitgeruste appartement in een vredige en rustgevende sfeer te hullen.

Deze charmante loft heeft echt alles wat je van een gezellige thuis kunt verwachten! Je ziet het zo voor je: gezellige kaas- en wijnavondjes met vrienden, warme zomeravonden op het terras en romantische zondagnamiddagen in de zetel. Hier kan het allemaal!

Een voordelig concept

En wat als je op deze duplex bijna 30.000 euro kon besparen? Alweer die muziek in je oren? Neen, dit is gewoon wat je bespaart als je de verstandige beslissing neemt om niet via een vastgoedkantoor te kopen. Zo'n kantoor leeft immers van commissies die het op een verkoop en zelfs verhuur krijgt. Home Concept is daarentegen eigenaar van alle vastgoed dat het aanbiedt en krijgt dus geen percentage op de transacties.

De vastgoedpromotoren zien tot slot altijd toe op de renovatie, verbouwing of bouw van hun appartementen en huizen. De gebouwen zijn gezellig en modern tegelijk. Kortom, geen moeite is te veel om te verzekeren dat aan alle wensen wordt voldaan!

Dit artikel werd opgesteld in samenwerking met Home Concept.