OMG: wij willen nu naar dit ondergrondse trampolineparadijs!

Gepubliceerd op 24 februari 2018 door Jolien
OMG: wij willen nu naar dit ondergrondse trampolineparadijs!

Was je als kind al verzot op trampolinespringen? Dan wil je hierheen!

Het zien van een trampoline gaat altijd gepaard met een nostalgisch gevoel. Ettelijke uren van je jonge bestaan bracht je al springend door op je favoriete muziek. Het is dan ook heel moeilijk om jezelf te bedwingen wanneer je dat puur staaltje van geluk in iemands tuin ziet staan. Net daarom waren we dolenthousiast toen we Zipworld, een ondergronds trampolineparadijs in een giga grot, ontdekten.

In Wales is er een verscholen plek waar trampolinespringen écht next level is. Drie gigantische trampolines staan hier niet op de grond, maar hangen in de lucht, say what? Jep, hoogtevrees is dus niet aan de orde wanneer je je aan dit springavontuur wil wagen. De hoogste trampoline hangt op zo'n 54 meter van de grond en geeft je een adembenemend uitzicht in de diepte. Maar dat is niet alles! Vooraleer je op deze hoogte komt, moet je je een weg banen doorheen de donkere, vochtige mijn. Gelukkig krijg je een helm en overall om het veilig te houden. Bij aankomst zal je versteld staan door de imposante netten die van de ene kant van de grot naar de andere kant gespannen zijn. Om het allemaal nog indrukwekkender te maken, is de grot verlicht in verschillende kleuren.

Wie intussen al een tripje naar Wales gepland heeft, neemt een luttele 22 euro extra met zich mee. Dat is het prijskaartje om je een uur uit te leven op deze giga trampolines!

BTW: in Zipworld valt nog véél meer te beleven!

OMG: wij willen nu naar dit ondergrondse trampolineparadijs! - 1
@Facebook Zipworld
OMG: wij willen nu naar dit ondergrondse trampolineparadijs! - 2
@Facebook Zipworld
OMG: wij willen nu naar dit ondergrondse trampolineparadijs! - 3
@Facebook Zipworld

Psst, lees ook: Wij willen nu naar deze regenboogschaatsbaan!