Dankzij deze armband voel je niets van de aankomende koudegolf

Gepubliceerd op 24 februari 2018 door Jolien
Dankzij deze armband voel je niets van de aankomende koudegolf

Trotseer de koude met deze geniale armband!

Omg, het is ijskoud en het wordt alleen nog maar erger. Een kort wandelingetje voelt aan als het beklimmen van de Mount Everest waardoor je iedere ochtend verkleumd aankomt op je werk/school.  Oorzaak? Een weersverschijnsel dat zich verschalkt achter de boosaardige naam 'vortex'. Je zou haast denken dat een reusachtig monster à la T-rex onze richting uitkomt, maar niets is minder waar. Het is gewoon een koudegolf die ons land nog wel een tijdje gaat teisteren. 'Niet met ons!', denken wij en daarom overwegen we fel om onze spaarpot te plunderen voor de aankoop van de Embr Wave; een futuristische, geniale armband.

De Embr Wave zorgt er namelijk voor dat je het nooit te koud of te warm hebt. Hoe dan? Gewoon door via je pols golven uit te zenden die je onmiddellijk opwarmen of afkoelen. Wie in de vrieskou staat te wachten op de trein, krijgt het met één druk op de knop lekker warm. Blijkbaar zou het aanvoelen alsof je een dampende kop koffie in je handen hebt. Het omgekeerde gaat even makkelijk. Wanneer de zomertemperaturen de pan uitrijzen, hoef je niet langer een zwembad op te zoeken voor verkoeling. Met de Embr Wave heb je gewoon een mini-airco aan je pols hangen.

Natuurlijk is dit knap staaltje technologie niet goedkoop. Je betaalt zo'n 250 euro om je eigen lichaamstemperatuur te regelen. Het uitzicht van de armband is dit prijskaartje echter wel waard. Het design is strak, minimalistisch en super mooi. Er zijn dus maar twee opties: een sponsor zoeken of diep in de buidel tasten want: WIJ WILLEN DIT!

Ontdek via het filmpje hieronder hoe de Embr Wave aanvoelt!

Psst, lees ook: 7 vuistregels voor wie wil joggen in de winter