Nineties nostalgia: Polly Pocket-speelgoed komt terug

Gepubliceerd op 20 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Nineties nostalgia: Polly Pocket-speelgoed komt terug

Goed nieuws voor alle echte nineties kids, want ons favoriete jeugdspeelgoed is terug van weggeweest. De Polly Pocket-doosjes die ons als achtjarige urenlang zoet hielden, worden opnieuw gelanceerd.

Wie herinnert zich niet de compacte doosjes vol speelplezier waarmee je hele filmscenario's uitbeeldde? Iedere Polly Pocket was een microwereldje op zich met minimensjes die steevast ergens onder het tapijt of tussen onze lakens belandden. Wij herinneren ons nog goed de luxe boudoir in de vorm van een roos die we sowieso levensecht wilden nabouwen éénmaal we volwassen waren. Helaas leidde de verkoop van Polly Pocket door Bluebird Toys tot een grondige metamorfose van het format. Bij Mattel werd ons Polly een stuk groter - en duurder - en verloor het concept zijn charme.

Nineties nostalgia: Polly Pocket-speelgoed komt terug - 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar niet getreurd. Dit jaar kunnen alle nostalgische millennials - en oké, ook heel wat echte kinderen - hun hart ophalen met de mini-Polly Pockets 2.0. De nieuwe speeltjes zullen er zo uit komen te zien

Mag het voor jou toch wat meer grown-up zijn? Polly Pocket maakte recent ook een come-back in zowel de beauty- als modewereld.

Polly Pocket is back