OMG: deze slimme kleerkast vouwt je kleding op

Geüpdatet op 20 februari 2018 door Jolien
OMG: deze slimme kleerkast vouwt je kleding op

Heb je een bloedhekel aan opplooien? Dan heb je deze kleerkast nodig!

We love clothes! Des te meer, des te liever. Onze kasten puilen uit en net daarom wil je iedere dag een nieuwe outfit showen, soms zelfs twee. Jammer genoeg brengt dat wel één vervelend nadeel met zich mee: àlles moet ook weer gewassen en mooi opgeplooid worden. Dat eerste valt qua werk nog wel mee. Nadat je alles zorgvuldig gesorteerd hebt, gooi je het gewoon in de wasmachine en klaar. Dat tweede daarentegen is een heel ander paar mouwen. Je kleding mooi en kreukvrij opvouwen, is een klusje dat heel wat tijd in beslag neemt. Gelukkig is dat dankzij deze geniale kleerkast volledig verleden tijd!

Producent Seven Dreamers laat letterlijk één van je grootste dromen uitkomen. Vanaf nu beantwoord je dan ook iedere cadeauvraag met Laundroid: 'Wat wil je voor je verjaardag? Een Laundroid!', 'En voor Kerst? Een Laundroid.', 'Moederdag? Een Laundroid!', net zolang tot je er één gekregen hebt. 'Laundroid' is namelijk de naam van de meest geniale kledingkast ter wereld! Je dierbaren zullen wel eens slikken bij het zien van het prijskaartje, want ze zullen diep in de buidel moeten tasten. Maar hé, soms mag het al eens wat meer zijn, niet? Vanaf maart kan je beginnen zeuren, dan komt de Loundroid op de markt. En niet alleen is deze kast super handig, ook ziet ze er prachtig uit!

Zo werkt het

Jij hoeft alleen maar je kleding in de onderste lade te gooien en daar gaat de Laundroid. In geen tijd sorteert en scant de kast je kleding waarna twee robotarmen alles vakkundig opvouwen én netjes wegleggen. OH. MY. GOD! Heaven is écht a place on earth met dit handige high-tech hebbeding. Enkel sokken worden nog niet herkend. Die sokken toch ook altijd... Nu goed, als dat het enige is dat je zelf nog moet doen, valt het best mee. Té lui moeten we nu ook niet worden...

Bekijk alvast het filmpje hieronder en kijk gefascineerd toe hoe de Laundroid alles ready-to-wear klaarlegt voor jou!

Lees ook: Zo krijg je veel meer kleding in je kleerkast