Moederdag: verras je mama dit jaar met Belgische juwelen

Geüpdatet op 4 mei 2021 door Lore Ginneberge
Moederdag: verras je mama dit jaar met Belgische juwelenN-UE

Op zoek een moederdagcadeau waarmee je lokale labels kan steunen én je mama heel erg blij mee maakt? Ontdek onze selectie Belgische juwelen voor elk budget.

Vaak geldt immers: hoe kleiner het doosje, hoe leuker het cadeau. Speciaal voor jullie verzamelden we juweeltjes van eigen bodem die je in enkele clicks online kan bestellen. Stuk voor stuk kostbare - maar daarom niet per se kostelijke - geschenkjes waarmee je je mama mee kan verrassen en waarmee je meteen ook steun geeft aan kleine en grote lokale labels.

Onze selectie Belgische juwelen

Supermom

Geef jouw 'supermom' een passende attentie die naar hartenlust te personaliseren valt. De Belgische juwelen van Supermom kan je aanvullen met bedeltjes waar haar initialen of zelfs haar sterrenbeeld op prijkt.

Belgische juwelen
Supermom

Shop hier

Laurence Vandenborre

De Antwerpse juwelenontwerpster Laurence Vandenborre ontwerpt een collectie waarvan elke creatie volledig gepersonaliseerd kan worden. Kies één of meerdere letters (met of zonder diamantjes) in je favoriete goudkleur en verras mama met een persoonlijk geschenk.

laurence vandenborre juwelen moederdag
Laurence Vandenborre

Shop hier

Elliot & Ostrich

Ontwerpster Jennifer Elliot is Belgisch-Brits en geboren in Zuid-Afrika. Aan dat laatste land heeft ze nog steeds haar hart verloren, en dat weerspiegelt zich in haar collecties. De 'one of a kind'-collectie omvat exclusieve juwelen om te geven aan de meest dierbare persoon in je leven...

elliot
Elliot & Ostrich

Shop hier

Bergman Jewels

Isabelle Bergman liet zich inspireren door de mystieke schoonheid van de natuur met de Camelia-collectie van Bergman Jewels. De ringen zijn stuk voor stuk uniek doordat
geen enkele steen hetzelfde is. De juwelen worden met de hand vervaardigd en zijn volledig op maat gemaakt.

Bergman Jewels
Bergman Jewels

Shop hier

Anne Zellien

De halsketting 'maman heureuse' is een van Anne's persoonlijke favorieten (ook verkrijgbaar in rosé- of geelgoud). De gravure op de voorzijde kan gecombineerd worden met de gegraveerde namen van haar kinderen op de achterzijde.

Anne Zelien juwelen
Anne Zellien

Shop hier

Kubini

De laatste collectie van het Antwerpse designbureau Kubini staat helemaal in het teken van verbondenheid.  Het resultaat is Love Letters: Kubini's hedendaagse twist op initiaaljuwelen. Duurzame gouden accessoires die je dicht bij jou draagt, perfect om cadeau te geven.

kubini juwelen moederdag cadeau
Kubini

Shop hier

Wia Brussels

Voor de 'superwoman' onder ons is er de collier van Wia met schattige vleugeltjes.

WIA Brussels
WIA Brussels

Shop hier

Elementals

De Antwerpse juwelenontwerpster pur sang Salima Thakker lanceerde onlangs ‘Elementals’, waarbij verschillende materialen en kleuren naar eigen smaak in schakels kunnen toegevoegd worden aan een armband. De juwelen hebben een stoer uiterlijk en dankzij de persoonlijke toets is jouw cadeautje werkelijk uniek.

Elementals juwelen
Elementals

Shop hier

Laurence Delvallez

De lentecollectie van Laurence Delvallez geïnspireerd op La Muralla Roja in Spanje en het Paradiso Hotel in Ibiza, een vrolijker geschenk vind je niet snel.

Laurence Delvallez juwelen Belgisch
Laurence Delvallez

Shop hier

Dazibao

Dazibao-oprichtster Camille Coppens wil met haar label lokale consumptie promoten en tegelijk diamanten betaalbaarder maken. Elk juweeltje is 100% 'made in Antwerp' en de minimalistische designs zijn gemaakt om een leven lang te koesteren.

dazibao
Dazibao

Shop hier

Twice as Nice

Heeft je mama een favoriete steen? Twice as Nice komt met een reeks oorringen met verschillende stenen als onyx, agaat of deze amazoniet.

twice as nice

Shop hier

Karolin Van Loon

Voor een kostbaar sieraad zijn de unieke creaties van Karolin Van Loon de geknipte keuze. Zo is er de Mythos-collectie waarin Karolins signature agaatgeodes gecombineerd worden met Zuidzeeparels, want in de Griekse mythologie staan parels voor Aphrodite’s tranen van geluk en symboliseren ze zuiverheid en liefde. Elk stuk verwijst naar een Griekse godin, een prachtig verhaal om te delen met je mama.

karolin van loon juwelen
Karolin Van Loon

Shop hier

Latrouvaille

Is je mama dol op vintage? Lauren De Maere van LaTrouvaille selecteert voor jou de meest bijzondere vintage vondsten. Elk stuk komt met een certificaat van authenticiteit en is dus extra bijzonder.

juwelen Belgisch
LaTrouvaille

Shop hier

N-UE

Geef een paar ethisch verantwoorde diamanten cadeau dit jaar. N-UE verwerkt gerecycleerd goud en lab grown diamanten tot verfijnde, minimalistische juweeltjes.

N-UE
N-UE

Shop hier