2x het perfecte valentijnscadeau: voor hem én voor haar

Geüpdatet op 28 februari 2018 door ELLE Partner
2x het perfecte valentijnscadeau: voor hem én voor haar

Gij zult de 13e niet naar de bloemenwinkel hollen voor het laatste bosje verflenste tulpen. En gij zult zeker geen cadeauverpakking bierglazen in de winkelkar van je supermarkt hijsen.

Jimmy Choo Man Intense

Voor hem… kies je de nieuwe Jimmy Choo Man Intense. De herinterpretatie van de eerste Jimmy Choo herengeur is nog rijker en sensueler.

  • Jimmy Choo Man Intense sluit perfect aan bij de viriele, onverschrokken stijl van je lief. Opgelet, wij hadden een lichte drang om hem meteen weer het bed in te sleuren.
  • Avontuur, sterke sensaties en een lichte neiging om risico’s op te zoeken kenmerken de Jimmy Choo Man. Wat wij helemaal ok vinden, want iemand moet achteraf toch een kusje geven op dat zere (lekker geparfumeerde) lijf.
  • Met Tournée Minérale in het land is een heupflacon schenken uit den boze. Gelukkig maak jij je vent helemaal rock ’n roll met de flacon van Jimmy Choo Man Intense: koel chroom en zwarte lak, geïnspireerd op de heupfles.
  • Geen lief? Geen paniek! Als metroman sprint je zelf naar de parfumerie om de onweerstaanbare geur van lavendel en patchoeli met een accent van zwarte peper in te slaan. Dat lief is bij deze dan ook meteen geregeld, want je ademt vanaf nu onweerstaanbaarheid uit.

1/

Jimmy Choo EDP

Voor haar… schenk je de primeur van het allereerste parfum van haar favoriete schoenenmerk : Jimmy Choo EDP.

  • Even de basics uitleggen : je koopt geen parfum voor de liefde van je leven, maar je schenkt haar met het Jimmy Choo EDP parfum een wereld van luxe, stijl en vrouwelijkheid. Het flesje vertegenwoordigt empowerment, elegantie en glamour.
  • Oh, en je bewijst dat je een man van de wereld bent, want het flesje uit geslepen Murano glas alludeert naar haar favoriete stad, Venetië. Romantisch, toch ?
  • Het moderne, fruitig chypreparfum met warme, houtige ondertonen is geïnspireerd op de moderne, sterke en mondige vrouw. Je belooft dus stiekem dat je de stofzuiger wat vaker zal hanteren. Geloof ons, een vrouw kan zich niets meer wensen. Enfin, naast het Jimmy Choo parfum, want dat hebben we nu in het vizier.
  • Shoes, shoes, shoes… Jimmy Shoes uiteraard. Is je lief verzot op slangenleer, dan is de verpakking die verwijst naar de goddelijke schoenen van de hand van de ontwerper meteen een hit. Oh, en hadden we al vermeld dat het in het vintageroze is ? Oh, je bent al weg richting de beauty counter.
  • Voor de singles onder ons girls, je las het al in het februarinummer van ELLE : het pleidooi waarom het helemaal ok is om als supersingle door het leven te gaan. Wel, omdat je lekker je eigen parfum kiest. En koopt. Als dat geen empowerment is?

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Jimmy Choo.