WEEKENDTIP: hier shop je de tweedehandskledij van überstijlvolle vrouwen

Geüpdatet op 31 januari 2018 door Laure Vandendaele
WEEKENDTIP: hier shop je de tweedehandskledij van überstijlvolle vrouwen

Aan de traditionele koopjesperiode doet Graanmarkt 13 sinds vorig jaar niet meer mee. Wel organiseert de Antwerpse concept store een unieke Second Hand Client sale, waar je prachtige stukken van stijlvolle klanten op de kop kan tikken.

Net wanneer het gros van de Antwerpse winkels de winterkoopjes afronden, is Graanmarkt 13 de plek waar je dit weekend bijzondere stukken kan scoren. Helemaal passend binnen hun concept van duurzame mode organiseert de concept store aanstaand weekend een verkoop van preloved stukken uit de garderobes van hun stijlvolle clientèle. Met deze vintage sale willen eigenaars  Ilse Cornelissen en Tim Van Geloven zich afzetten tegen de steeds sneller draaiende mallemolen van de mode-industrie en goed gemaakte stukken aan een nieuwe eigenaar helpen.

LEES OOK: Graanmarkt 13 pakt uit met eigen webshop

Wie zelf nog mooie kledij heeft hangen, kan de in de kast wachtende pareltjes nog binnenbrengen tot en met vrijdag 2 februari. De opbrengst van verkochte stukken gaat integraal naar de vorige eigenaar in de vorm van een waardebon. Alle kledij die na afloop niet door de eigenaar wordt opgehaald, gaat naar een goed doel.

Praktisch

Second Hand Client Sale
Graanmarkt 13, 2000 Antwerpen
zaterdag 3 en zondag 4 februari
Alle info via de Facebook-pagina