Dit waren de (modieuze) hoogtepunten van de Grammy Awards 2020

Gepubliceerd op 27 januari 2020 door Lore Ginneberge
Dit waren de (modieuze) hoogtepunten van de Grammy Awards 2020

Vorige nacht vond de 62ste editie van de Grammy Awards plaats in Madison Square Garden te New York. De awardshow kende dit jaar heel wat (fashionable) hoogtepunten. We zetten alle momenten op een rijtje.

De optredens

De Grammy's zijn niet compleet zonder indrukwekkende line-up. En naast fantastische optredens serveren de popsterren ook geweldige looks. Onze top 3:

Wat was dramatischer, het lied of de jurk? Camila Cabello bracht een ontroerende ballad gericht aan haar vader, die front row zat en zijn tranen amper kon bedwingen. Cabello trok voor haar performance van 'First Man' een poederroze jurk aan met wijde mouwen en een lange sleep. grammy awards rode loper outfits 2020

Ook host Gwen Stefani, die zichzelf helemaal heruitgevonden heeft, kwam het podium op in de ene na de andere spectaculaire look. Onze favoriet is dit met stenen bezaaid nummertje dat ze droeg tijdens 'Nobody But You', haar duet met fiancé Blake Shelton.
grammy awards rode loper

En dan was er nog Lizzo, de meest genomineerde artiest van deze Grammy-editie. Ze wist 3 beeldjes in de wacht te slepen en gaf daarbovenop een spetterende versie van 'Cuz I Love You', opgedragen aan de pas overleden Kobe Bryant, gevolgd door 'Truth Hurts'. Dit deed ze in een majestueuze zwarte jurk met glitters. Vuurwerk verzekerd.
rode loper grammy's 2020 lizzo

De rode loper

Een groot deel van de aandacht op awardshows gaat natuurlijk naar het spektakel vooraf: de rode loper-présences. Hoewel opvallend veel sterren dit gedeelte aan zich voorbij lieten gaan (Beyoncé, Cardi B, Demi Lovato...) is er nog genoeg modevoer om je aan te vergapen.