De Nieuwe Natie Antwerpen: deze unieke merken wil je ontdekken!

Gepubliceerd op 28 januari 2018 door Jolien
De Nieuwe Natie Antwerpen: deze unieke merken wil je ontdekken!

De Nieuwe Natie krijgt een nieuwe lading creatievelingen en dit moet je over hen weten!

Wie nog nooit van De Nieuwe Natie heeft gehoord, informeren we graag een beetje. Dit tijdelijke shoppingproject van stad Antwerpen brengt vernieuwende producten van zeventien creatieve ondernemers samen op één locatie: Shopping Stadsfeestzaal. Een eerste lading kraamt dit weekend op en maakt plaats voor acht nieuwe namen. Binnenkort maak jij ongetwijfeld een tripje richting Antwerpen om deze unieke merken te ontdekken!

de_nieuwe_natie_frops_namen_ontdekken_antwerpen_shoppen

FROPS

Snuif de Balinese sfeer op in ons eigen Belgenlandje! De pop-up van Valerie Thys en Dirk Guldemont wordt een absolute belevingswinkel met leuke items als sweaters, kimono’s, T-shirts en goodies!

Toch ga je hier vooral langs om de heerlijke low-calorie fruitijsjes Frops uit te proberen. Met hun luttele 50 kcal bevatten ze de helft minder calorieën dan een traditioneel bolletje roomijs. Daarnaast bevatten ze geen geraffineerde suikers noch gluten noch artificiële kleur- of smaakversterkers. Ook zijn ze vrij van room en melk waardoor zelfs mensen met lactose intolerantie van de Frops kunnen smullen. Dit is puur genieten zonder schuldgevoel!

Wie z'n dag wil beginnen met een origineel ontbijt kan ook terecht bij deze pop-up! Fluffy Frops is een smeuïge bowl op basis van een heerlijk Frops fruitijsje, opgeklopte amandelmelk en een geheim fluffy ingrediënt. Afgewerkt naar smaak, met natuurlijke, handgemaakte granola van Noa en vers fruit, komen de bowls in vier verschillende kleuren (wit, blauw, groen en roze) zonder kunstmatige kleurstoffen. Vergeet niet te reserveren op balibeach.be!

1/

 de_nieuwe_natie_juwelen_shopping_stadsfeestzaal_antwerpen_ondernemen_origineel_arm

AR.M

De creatieve juwelenontwerpster Anna Rosa Moschouti wist ook een plekje te bemachtigen in De Nieuwe Natie en terecht! Haar prachtige, ietwat geometrische juwelen geven ons instant zin om alle vriendinnen op te trommelen en een tripje naar Antwerpen te maken.

Haar motto 'je hoeft geen diamanten te dragen om te schitteren' vind je onmiddellijk terug in de prachtige, eenvoudige ontwerpen. Geen nood! Ondanks het minimalistische design springen de betaalbare juwelen van AR.M onmiddellijk in het oog. Stuk voor stuk zijn ze een ware streling voor het oog die je outfit de finishing touch geven.

Met dit project wil Anna iets teweeg brengen. Ze wil vrouwen sterker maken met een zorgvuldig gemaakt en modern juweel; vol zelfvertrouwen en met het gevoel uniek te zijn. De handgemaakte sierraden worden vervaardigd met materialen van kleine Europese producenten. You go girl!

2/

de_nieuwe_natie_namen_ondernemen_antwerpen_shopping_stadsfeestzaal_ophelia_lingerie

OPHELIA LINGERIE

Prachtige, handgemaakte lingerie: dat is Ophelia Lingerie. Ben jij of je vriendje helemaal verzot op bralettes? Breng dan zeker een bezoekje aan deze 25-jarige ontwerpster!

Flatterende kleuren, zachte materialen, fijne lijnen: het lijstje met redenen waarom je absoluut een setje van dit merk in je lingerielade wil, is eindeloos! Elk stuk wordt gemaakt als compliment voor het vrouwelijk lichaam. Ophelia Lingerie omarmt vormen in plaats van ze te verhullen. Een prachtig uitgangspunt wat je als vrouw alleen maar kan toejuichen.

Wil je jezelf of je partner verwennen met een uniek cadeau? Dan kan je ook op maat gemaakte items laten creëren. Ophelia noemt het zelf 'een liefdesbrief in de vorm van lingerie'. Wij zijn grote fan!

Wil je ook de andere namen van De Nieuwe Natie ontdekken? Ga dan zeker eens langs tussen 3 februari en 1 april 2018 of neem een kijkje op de website!

Psst, lees ook: Tips van een pro om je eigen zaak te starten