Dankzij dit geniale gadget doet je kat binnenkort haar plasje op het toilet

Gepubliceerd op 28 januari 2018 door Jolien
Dankzij dit geniale gadget doet je kat binnenkort haar plasje op het toilet

De kattenbak schoonmaken? Dat hoeft voortaan niet meer dankzij deze geniale uitvinding!

Binnenkort trainen we niet alleen onze kinderen om op het potje te gaan, maar ook onze geliefde viervoeter! De Cat Toilet Trainer is een hebbeding voor iedere kattenliefhebber die een bloedhekel heeft aan het schoonmaken van de kattenbak. En denk maar eens aan de extra voordelen: bye bye kattenbakkorrels en adios stank!

Zo werkt het

Het pakket bevat twee toilet trainers, die op ieder wc passen, één cover en een handboekje dat je precies uitlegt hoe je je huisdier moet trainen.

De toilet trainer is een ovale schijf waar je makkelijk partjes kan uithalen zodat het gat steeds groter wordt. Hierdoor kan je kat wennen aan je immense toilet.

Aan de slag

Plaats een toilet trainer op je wc en doe er wat flushable kattenbakvulling in. Merk je dat je kat nodig moet? Zet haar dan op het toilet. Herhaal dit totdat je viervoeter een eerste plasje op het 'potje' maakt. Maak het gat steeds groter zodat je op het einde van de rit geen toilet trainer meer nodig hebt. We geven toe dat volharding en geduld de twee kernwoorden zijn om deze missie te doen slagen. De producent belooft dat je kat na zo'n twee à zeven weken gewoon, net als jij, naar de wc gaat. En wat met doorspoelen? Dat gaat net iets langer duren denken we...

Geloof jij volledig in je slimme knapperd? Dan hoef je voor €35 nooit nog kattenbakkorrels te kopen of die walgelijke stank te verdragen!

Psst, lees ook: Geniaal: koop een zonnebril voor je kat en steel samen de show!